Søster til terrorist bag økseangreb mod israelske fædre: – Jeg er så stolt af dig!

Hvor mange danske politikere er mon stolte over at danske skatteydere er med til at finansiere indoktrinering af børn til glorificering af terror?

Det er desværre ikke nyt at de palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah som kontrollerer PA misbruger dansk bistand. Det er ligeledes heller ikke nyt at dansk PA-bistand fortsætter trods politikernes viden.

I MIFF mener vi at du som skatteyder har krav på at vide at dine skattekroner er med til at finansiere PA’s opildning til terror mod israelske børn, kvinder og mænd. Det palæstinensiske samfund i de palæstinensiske selvstyreområder (Område A & B) i Judæa og Samaria (Vestbredden) og i Hamas-kontrolleret Gaza er gennemsyret af opildning til terror og had.

Den 5. maj 2021 førte PA’s voldsomme misbrug af dansk bistand til terrorløn, opildning til terror, jihad pensum og andet, til stor Folketingsdebat. Desværre valgte et flertal at fortsætte dansk PA-bistand som hidtil.

Præcis et år senere begik to palæstinensiske terrorister et yderst brutalt terrorangreb hvor de hakkede tre israelske fædre til døde med økse, mens deres små børn så på i byen Elad.


Du er således med til at finansiere at PA “ansætter” terroristerne som PA-ansatte og udbetaler dem livslang terrorløn (Pay for Slay) – lever terroristerne til de bliver 80, vil de få over 13 millioner kroner i terrorløn som du er med til at finansiere!

Her ses de palæstinensiske myndigheders (PA) “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden (skærmdump fra Palestinian Media Watch)

PA har igennem årtier glorificeret terrorister som går ud angriber israelske børn, kvinder og mænd. Efter hvert terrorangreb i Israel lægger PA mange resssourcer i at hylde terrorister med israelske liv på samvittigheden. Dyrkelsen af martyrdøden som meningen med livet er en del af hverdagen i det palæstinensiske samfund. Selv små børn oplæres i at terror, vold og død og er et ideal at stræbe efter.I dag er terroristerne bag økse-terrorangrebet i Elad blevet anklaget ved retten for angrebet – imens har PA travlt med at hylde terroristerne som helt og rollemodeller:

As’ad Al-Rifai, er en af terroristerne som begik økse-terrorangrebet og hans familie er stolt over ham.

Hans lillesøster sagde: Jeg er As’ads søster, Hanin Yusuf Al-Rifai. Jeg er stolt af dig As’ad og det du gjorde. Du [sagde med dine handlinger:] at du gjorde det for dit lands skyld [Fatah’s Commission of Information and Culture, Facebook 10. maj 2022].

Se klippet her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp