Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PAs budskab til børn: Køber du israelske produkter finansierer du dit eget mord

Her ses budskabet palæstinensiske skolebørn bliver mødt med i skolerne. Reklamen som vil fremme boykot af israelske produkter viser en dremg som drikker israelsk produceret mælk og skydes gennem hovedet. Reklamen hænger i palæstinensiske skoler. (Foto: Palestinian Media Watch)
Plakat produceret af PAs undervisningsministerium fremstiller israelske produkter som dødelige.

I de palæstinensiske selvstyreområder som kontrolleres af de palæstinensiske myndigheder (PA) i Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden), har PA besluttet at intensivere hadekampagnen mod Israel. PA’s undervisningsministerium har derfor brugt yderst grafiske og grusomme billeder for at påvrike palæstinensiske skolebørn. På billederne bruger PA grov anti-israelsk propaganda – at Israel myrder palæstinensiske børn og at palæstinensiske børn ikke skal købe israelske produkter fordi de dermed finansierer deres eget mord.

I flere palæstinensiske skoler er der hængt plakater op med opfordirng til at boykotte Israel. På plakaterne er budskabet til de palæstinensiske børn klart israelske varer er «dødelige» og at ved at købe dem finansierer de palæstinensiske børn deres eget mord, skriver Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har overvåget palæstinensiske medier.

På en plakat som hænger på en af skolerne drikker en palæstinensisk dreng israelsk produceret mælk mens han bliver skudt gennem hovedet. På arabisk står der: «Pas på! Dødelige israelske produkter.» På en anden plakat på skolen vises flere af PA’s propaganda billeder som skal få børnene til at boykotte alle israelske produkter.

Palæstinensiske skolebørn får at vide af PA’s undervisningsministerium at de finansiere deres eget mord ved at købe israelske produkter.

På en anden PA-plakat hængt op på palæstinensiske skoler ses mælkekartoner af israelsk produceret mælk som drypper af blod. På arabisk står der: «Jeg boykotter.» På en anden plakat ses mælkekarton af israelsk produceret mælk som kaster en skygge som ligner en raket.

PA’s grove anti-israelske propaganda forstærker deres absurde påstand om at Israel målrettet angriber palæstinenserne og palæstinensiske børn samt at hvis de køber israelske produkter – eksempelvis mælk så finansierer de selv Israels drab på palæstinensere. PA forsøger også at få de palæstinensiske skolebørn til at underskrive erklæringer om at de «lover at følge» boykot af israelske produkter.

PA’s økonomi er tæt forbundet med Israels økonomi. Ifølge PAs statistiske centralbureau kommer 55% af PA’s import fra Israel, mens 81% af PA’s eksport går til Israel. PA forsøger med andre ord at boykotte en økonomi som de selv har samhandel med.

At lære palæstinensiske børn at boykotte israelske produkter, selv uden blod-anklager om at Israel angriber børn, tjener således ingen praktisk hensigt, men tjener derimod til at dæmonisere Israel alene for dæmoniseringens skyld.

Fik vi nævnt at Danmark som mange andre PA-donorlande årligt fodrer PA med flere millioner danske skattekroner? Læs hvor mange millioner Danmark sender PA i 2021-2025 HER.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem