Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hvad har du lært i skolen i dag?

Fatah-partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) lærer palæstinensiske børn at slette Israel fra landkortet og glorificerer Yasser Arafat, Saddam Hussain og terroristen Abu Jihad. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)
- Vi lærer vores børn hvem der bragte os ære, skriver Fatah på Facebook.

Fatah-partiet kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt sender mindst 200 millioner kroner til i bistand og ser som en moderat samarbejdspartner.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvordan PA misbruger dansk bistand til eksempelvis at udbetale terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, udarbejde jihad skolepensum som oplærer palæstinensiske skolebørn til at blive selvmordsbombemænd og tage israelere med sig i døden, hyldest af ulovlig brug af børnesoldater og meget andet – læs HER.

Her er endnu en artikel som illustrerer absurditeten i hvad danske skattekroner er med til at finansiere:

Fatah afholder hvert år sommerlejre hvor palæstinensiske børn undervises hvad Fatah anser for at være de rette værdier for fremtidens voksne. Her er hvad børnene lærer i år:

Palæstinensiske børn lærer blandt andet at terroristen Abu Jihad, Hamas-grundlægger Ahmed Yassin og Iraks dikatator Saddam Hussein er forbilleder, skriver Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere årtier har holdt øje med hvad der foregår i arabiske medier.

Fatah viser nogle af aktiviteterne i sommerlejren, eksempelvis børn som holder billeder af Yasser Arafat sammen Iraks diktator Saddam Hussein, andre børn holder billeder af Arafat sammen med Hamas-grundlægger Ahmed Yassin.

– Vi lærer vores børn hvem der bragte os ære, skriver Fatah på Facebook.

[Fatah facebook-side, sommerlejr for piger og drenge, 10. juli 2021]

“Æren”, som Hamas-grundlægger Ahmad Yassin bragte palæstinenserne er hundredvis af myrdet israelere som følge af Hamas-terror og tusindvis af raketangreb mod Israel i 20 år – læs om den iransk-støttet terrorgruppe Hamas HER.

“Æren” som Saddam Hussein bragte palæstinenserne er de utallige scud-missiler som Saddam Hussain igennem flere måneder angreb Israels civilbefolkning med under Først Golfkrig i 1991.

På billedet som drengen nedenfor holder, ses Arafat sammen med Khalil Al-Wazir “Abu Jihad”, terroristen som står bag mordet på mindst 125 personer.

Desværre var der ingen børn i Fatahs klip fra lejren med billeder af palæstinensere som har gjort en positiv forskel for deres liv…

I stedet var der børn som holdt billeder af “martyrer”, mens andre børn lærte at Israel skulle slettes fra landkortet – se nedenfor:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!