Hvad har du lært i skolen i dag?

- Vi lærer vores børn hvem der bragte os ære, skriver Fatah på Facebook.
Fatah-partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) lærer palæstinensiske børn at slette Israel fra landkortet og glorificerer Yasser Arafat, Saddam Hussain og terroristen Abu Jihad. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Fatah-partiet kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt sender mindst 200 millioner kroner til i bistand og ser som en moderat samarbejdspartner.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvordan PA misbruger dansk bistand til eksempelvis at udbetale terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, udarbejde jihad skolepensum som oplærer palæstinensiske skolebørn til at blive selvmordsbombemænd og tage israelere med sig i døden, hyldest af ulovlig brug af børnesoldater og meget andet – læs HER.

Her er endnu en artikel som illustrerer absurditeten i hvad danske skattekroner er med til at finansiere:

Fatah afholder hvert år sommerlejre hvor palæstinensiske børn undervises hvad Fatah anser for at være de rette værdier for fremtidens voksne. Her er hvad børnene lærer i år:

Palæstinensiske børn lærer blandt andet at terroristen Abu Jihad, Hamas-grundlægger Ahmed Yassin og Iraks dikatator Saddam Hussein er forbilleder, skriver Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere årtier har holdt øje med hvad der foregår i arabiske medier.

Fatah viser nogle af aktiviteterne i sommerlejren, eksempelvis børn som holder billeder af Yasser Arafat sammen Iraks diktator Saddam Hussein, andre børn holder billeder af Arafat sammen med Hamas-grundlægger Ahmed Yassin.

– Vi lærer vores børn hvem der bragte os ære, skriver Fatah på Facebook.

[Fatah facebook-side, sommerlejr for piger og drenge, 10. juli 2021]

“Æren”, som Hamas-grundlægger Ahmad Yassin bragte palæstinenserne er hundredvis af myrdet israelere som følge af Hamas-terror og tusindvis af raketangreb mod Israel i 20 år – læs om den iransk-støttet terrorgruppe Hamas HER.

“Æren” som Saddam Hussein bragte palæstinenserne er de utallige scud-missiler som Saddam Hussain igennem flere måneder angreb Israels civilbefolkning med under Først Golfkrig i 1991.

På billedet som drengen nedenfor holder, ses Arafat sammen med Khalil Al-Wazir “Abu Jihad”, terroristen som står bag mordet på mindst 125 personer.

Desværre var der ingen børn i Fatahs klip fra lejren med billeder af palæstinensere som har gjort en positiv forskel for deres liv…

I stedet var der børn som holdt billeder af “martyrer”, mens andre børn lærte at Israel skulle slettes fra landkortet – se nedenfor:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFacebook har blokeret Hamas-tilknyttet nyhedsbureau
Næste artikelIDF: 33.366444N, 35.405556E
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise