PA: – Vi vil fortsætte cyklussen af blod og mord

Alle palæstinensere er potentielle «martyrer», siger palæstinensisk leder.
Fatah-top Jibril Rajoub udelukker ikke ny terrorbølge som der var under Anden Intifada. (Foto: Skærmdump)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Under den sidste dag med kamphandlinger mellem Israel og terrorgruppen Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007 (Hamas tog kontrol over enklaven i et blodigt kup hvor de dræbte flere Fatah-folk), lige før våbenhvilen faldt på plads, gik Fatah-leder og højtstående embedsmand i de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA), Jibril Rajoub, ud og lovede at Fatah og PA «vil fortsætte cyklussen af blod og drab» i interview på arabisk TV.

Mens han omtalte Israels politik som «fascistisk og nazistisk», udtalte Rajoub at hvis ikke «verden giver os en løsning», så vil de fortsætte «cyklussen med blod og drab», skriver organisationen Palestinian Media Watch (PMW).

Fatah styrer i dag de palæstinensiske selvstyremyndigheder og anses af verdenssamfundet for at være den mere moderate palæstinensiske fraktion. I interviewet på Asharq News får Rajoub spørgsmål om hvor realistisk det er at Fatah igen vil starte væbnet konfrontation med Israel, som de de gjorde under Anden Intifada i perioden 2000-2005.

– Det er absolut muligt og noget vi seriøst diskuterer. [..] Fatah ejer den væbnede kamp, siger Fatah-toppen til den arabiske TV-kanal.

Anden Intifada som startede i 2000 var en fem år lang terrorbølge hvor palæstinensiske terrorister dræbte over 1100 israelere i selvmordsangreb og terrorangreb. Nu truer Fatah-toppen igen med at vende tilbage til det.

Rajoub opfordrede desuden palæstinenserne til at blive «martyrer» for «Palæstina». Han nævnte især børn, ved at bruge Fatahs kælenavn for børnemedlemmer, «løveklubben», og sagde at alle palæstinensere er «potentielle martyrer».

Nogle dage senere knivstak en 17-årig palæstinensisk terrorist to israelere i Jerusalem. Om det var Rajoubs opfordring som fik ham til at begå terrorangrebet vides ikke, men han blev blev i hvert fald opmuntret til at gøre det.

Også i de palæstinensiske myndigheders officielle avis opfordrede Fatah få dage inden terrorangrebet voksne og unge til at «fortsætte modstandsaktiviteterne» – et velkendt udtryk for brug terror og vold.

Interviewet med Asharq News blev desuden publiceret på Fatah-bevægelsens Facebook-side. PMW har gentangende gange eksponeret hvordan Rajoub og andre palæstinensiske ledere viser deres tydelige støtte til terror og modstand mod normalisering af forholdet med Israel.

Udover at opfordre til terror belønner palæstinensiske myndigheder terrorister med israelske liv på samvittigheden.

Fik vi nævnt at Danmark årligt sender 200 millioner danske skattekroner til PA? Og det er toppen af isbjerget…

Se de palæstinensiske myndigheders “lønskala” til terrorister som har myrdet israelere – du er med til at betale:

Læs: Dansk bistand kanaliseret til terrororganisationen PFLP – I 20 år har europæerne vendt det blinde øje til, trods klare terrorforbindelser og hævdede at der ikke var beviser. Nu hvor alle detaljerne er lagt frem for dem, vil regeringerne måske endelig fryse midler og etablere evalueringsmekanismer i overensstemmelse med principperne om god regeringsførelse, gennemsigtighed og omhu, udtaler NGO Monitors præsident Gerald Steinberg.

Læs: MIFFs information fremhævet i Folketinget. Den 5. maj var der en større debat i Folketinget for og imod dansk bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder.

Referencen til MIFF kommer ca. 35.30 ind i klippet. Folketingsmedlem Søren Espersen (Dansk Folkeparti) refererede til en række sager som MIFF har bidraget til at gøre opmærksom på i Norge og Danmark.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFN-leder i Gaza: – Israels luftangreb var præcise
Næste artikelIsraels ambassadør: – Politiken og venstrefløjen bidrager til stigende antisemitisme
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise