Du er med til at betale for PAs Holocaust fordrejning

PA-TV: - Jødisk indvandring var en del af et koloniprojekt for at dræbe palæstinenserne.
PA-TV: - Jødisk indvandring var en del af et koloniprojekt for at dræbe palæstinenserne. (Foto: Skærmdump, PMW)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

De palæstinensiske myndigheders (PA) officielle tv kanal, PA-TV som årligt modtager mange millioner kroner fra donorlande (også Danmark) via landenes generelle PA-bistand, sender for tiden programmet fra det israelske arkiv. I programmet diskuteres historie baseret på dele af den israelske dokumentarserie Pillar of Fire fra 1981. Palestinian Media Watch (PMW) dokumenterer hvordan PA fordrejer og ændre oversættelsen af programmet for at tilpasse indholdet til den palæstinensiske agenda og tjene PAs antisemitiske propaganda. Se mere HER.

Læs hvordan PA misbruger dansk bistand HER.

I PA-TV beskrives det blandt andet hvordan nazisterne spredte antisemitisk propaganda om at jøder er som rotter, der spreder sygdomme og frarøver Tyskland sin rigdom, men Holocaust og folkemordet begået af nazisterne mod det jødiske folk ændres til udvisning af Tyskland.

Vi gav jøderne som undslap nazisterne “vand at drikke og appelsiner at spise”, men jøderne “forrådte den udstrakte hånd som hjalp dem”:

Klik her for at se klippet:

PA-TV:
– Hvordan blev udvisningen (nazisternes massemord) af jøderne udført? Den tyske [nazistiske] propagandaminister Goebbels og Hitler sagde at jøderne er som rotter: De spreder sygdomme, frarøver Tyskland sin rigdom og skal udvises… Jøderne nåede landet Palæstina sultne, syge og manglede alt, inficeret af tyfus og malaria. Vi gav dem frisk vand at drikke og appelsiner at spise, og de forrådte den udstrakte hånd som ville hjælpe dem. [Officielt PA-tv, fra det israelske arkiv, 2. februar 2021]

PA-TVs påstand om at jøderne blev taget imod med åbne arme er en historisk fordrejning. Mens jøder flygtede fra Europa efter nazistpartiet kom til magten i Tyskland i 1933, angreb og dræbte araber jævnligt jøder i det britiske mandatområde Palæstina. Den intense arabiske terror mod jøder nåede nye højder i perioden 1936-1939. Arabiske terror var også årsagen til at Storbritannien besluttede næsten helt at stoppe jødisk indvandring i maj 1939 – også kaldet for Churchills Hvidbog. Trods protester fra det liberale britiske parlamentsmedlem James Rothschild som advarede det britiske parlament om at: – For flertallet af jøder som rejser til Palæstina, er det enten at immigrere eller udryddelse. [Underhusets debatter, bind 347 kolonne 1984]. Hvidbogen var et resultat af arabisk pres og en dødsdom for et stort antal europæiske jøder.

Læs mere om jødernes skæbne under Holocaust i MIFFs tidslinje HER. Læs om jødernes skæbne i Danmark, Norge, Polen og andre lande i MIFFs oversigt HER.

PA-TV forvrænger også historiske kendsgerninger ved at påstå at jødisk indvandring til det britiske mandatområde Palæstina blev hilst velkommen af araberne i 1920’erne. Allerede i 1920’erne blev jøder i Israel udsat for bølger af arabisk vold, og jødiske indvandrere var ikke velkomne. PA-TV påstår tilmed at jødisk indvandring var en del af et ”koloniprojekt” for ”at dræbe palæstinenserne.”

Du kan læse hele oversættelsen til engelsk af PA-programmet HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise