Den palæstinensiske hovedforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum, Flickr.com/ CC)

PLOs generalsekretær død af Corona

Saeb Erekat døde på israelsk hospital.

Den palæstinensiske chefforhandler Saeb Erekat, som var PLOs generalsekretær og en nær støttespiller af de palæstinensiske myndigheder (PA) præsident Mahmoud Abbas, er dagsdato død af Corona på Hadassah hospital i Jerusalem, han blev 65 år. Han døde af komplikationer i forbindelse med Corona, skriver avisen Times of Israel.

Til at starte med havde Erekat milde Corona-symptomer, men med tiden skete der en forværring og derfor bad Erekat medio oktober om at blive indlagt på Hadassah hospital i Jerusalem – læs MIFF’s artikel om det HER.

Erekat var i risikogruppen for Corona-komplikationer grundet alder og lungetransplantation, som gjorde det ekstra besværligt at behandle ham mod Corona.

Sagen opdateres.

Læs MIFF’s tidligere artikler om Erekat HER.
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp