PLOs generalsekretær død af Corona

Saeb Erekat døde på israelsk hospital.
Den palæstinensiske hovedforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum, Flickr.com/ CC)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den palæstinensiske chefforhandler Saeb Erekat, som var PLOs generalsekretær og en nær støttespiller af de palæstinensiske myndigheder (PA) præsident Mahmoud Abbas, er dagsdato død af Corona på Hadassah hospital i Jerusalem, han blev 65 år. Han døde af komplikationer i forbindelse med Corona, skriver avisen Times of Israel.

Til at starte med havde Erekat milde Corona-symptomer, men med tiden skete der en forværring og derfor bad Erekat medio oktober om at blive indlagt på Hadassah hospital i Jerusalem – læs MIFF’s artikel om det HER.

Erekat var i risikogruppen for Corona-komplikationer grundet alder og lungetransplantation, som gjorde det ekstra besværligt at behandle ham mod Corona.

Sagen opdateres.

Læs MIFF’s tidligere artikler om Erekat HER.
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHamas rekrutterede mindreårige til at udføre terror
Næste artikelStigende spænding langs Gaza-grænsen
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise