Palæstinensisk pædagog fortæller PA-tv hvorfor det er et problem at israelere i Hebron viser deres venlighed over for palæstinensiske børn ved at give dem chokolademælk. (Foto: Skærmdump, PMW)

Israelsk venlighed over for børn er et problem for palæstinensiske pædagoger

Palæstinensisk pædagog fortæller PA-tv hvorfor det er et problem at israelere i Hebron viser deres venlighed over for palæstinensiske børn ved at give dem chokolademælk.

Byen Hebron er ofte centrum for sammenstød mellem israelere og palæstinensere, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Nu kaster en palæstinensisk børnehavelærer lys over palæstinensernes “vanskeligheder” i byen

Under interview om palæstinensiske børn i Hebron, fortalte hun at det er “vanskeligt” for børnene at “bosætterne eller israelerne kalder på børnene for at give dem chokolademælk eller mælk.” Det sker oveni at børnene er bange for at krydse en særlig befærdet gade.

Hvorfor er israelsk venlighed et problem? Børnehavelæreren og de andre voksne i børnenes liv vil fastholde de palæstinensiske myndigheders (PA) anti-israelske propaganda om at alle israelere er onde og kun er ude på at skade palæstinensiske børn. Børnehavelæreren præciserede, at de ikke kan tage israelernes gaver fra børnene “eller smide dem på jorden”, fordi børnene ikke vil kunne forstå det.

Se klippet her:

Børnehavelærer: – Vores vanskelighed med børnene er, at de er bange for at krydse [gaden] alene. Vi tager fat i deres hænder og fører dem sikkert til hjem. [En anden] vanskelighed er, at bosætterne eller israelerne nogle gange kalder på dem for at give dem chokolademælk eller mælk. Vi kan ikke tage dem fra [børnene] eller smide dem på jorden, fordi de ikke forstår karakteren af besættelsen. Derfor forsøger vi gradvist at distancere dem fra det. [PA TV-nyheder, 1. september 2022]

At bo i Hebron er komplekst for både jøder og arabere, men at palæstinensiske børn får chokolademælk fra israelere, er ikke et problem, vel?

PMW gjorde for noget tid siden opmærksom på at guvernøren i Salfit-distriktet (PA’s område i Område A, Judæa og Samaria) vil forhindrer ethvert samarbejde mellem palæstinensere og israelere ved at forbyde israelere adgang til palæstinensiske butikker, der er det også sørgeligt at man i Hebron uheldigt forsøger at stikke en kæp i hjulet for venskabelige forbindelser mellem jøder og Arabere. At palæstinensiske pædagoger fraråder at børn tager imod chokolademælk fra israelere er absolut ikke pædagogisk korrekt.

Læs hvordan palæstinensiske børn indoktrineres til had og terror – betalt af danske skattekroner.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp