Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hollywood-stjerne investerer i israelsk virksomhed

Megastjerne Leonardo DiCaprio har stor tiltro til den israelske virksomhed Aleph Farms. (Foto: WEF/Flickr)
Leonardo DiCaprio har investeret i den israelske virksomhed Aleph Farms.

Den amerikanske megastjerne og miljøaktivist Leonardo DiCaprio har investeret ukendt beløb i den israelske Opstart virksomhed Aleph Farms, som producerer kultiveret kød – dvs. kunstigt kød produceret af cellekulturer. Udover at engagerer sig i virksomheden som incestor vil DiCaprio også være virksomhedens rådgiver.

– Ændring af vores madproduktion er en af de mest effektive værktøjer i kampen mod klimakrisen, udtalte DiCaprio i forbindelse med sin investering.

Den israelske virksomhed har i alt fået omkring 1 milliard kroner ved deres finansieringsrunde i sommers. Aleph Farms er verdensledende i arbejdet med at producere kunstigt kød. Virksomheden producerede allerede sin første kultiveret bøf i 2018 – læs HER. Virksomheden planlægger at være på markedet i løbet af 2022.

Produktion «slagtefrit kød» er en vækstbranche i Israel, i sommers åbnede den første fabrik af sin slags i den israelske by Rehovot med en produktionskapacitet på 5000 salgtefrie hamburgere om dagen – læs HER.

Analytikere vurdere at markedet for kultiveret kød inden 2030 kan opnå en værdi på mere end 1,66 milliarder kroner, skriver Times of Israel.

Her ses bøf dyrket af celler uden brug af slagtedyr. (Foto: Aleph Farms)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem