Israelske Zim åbner direkte containerrute til Emiraterne

Israels internationale shippingvirksomhed åbner direkte rute mellem Haifa havn og Jebel Ali havn i Emiraterne.

Israels internationale shipping virksomhed Zim, åbner direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne. (Foto: https://www.flickr.com/photos/jaxport/)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Israels internationale shippingvirksomhed Zim har meddelt at de vil åbne en direkte shippingrute mellem Haifa havn og Jebel Ali havn i Emiraterne, det skriver avisen Israel Hayom.

Zim slutter sig dermed til flere internationale shippingvirksomheder som har meddelt, at de vil åbne en direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne, efter de to lande blev enige om normalisering. Læs MIFF’s artikler om Abrahamaftalerne her. Læs MIFF’s artikel om at A. P Møller Maersk vil åbne direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne her.

Zim har udtalt at deres shippingrute vil sejle containere fra Jebel Ali havn i Emiraterne til Haifa havn og tilbyde shipping fra Israel og det østlige Middelhav til Emiraterne.

Ifølge administrerende vicepræsident i Zim, Rani Ben Yehuda, vil den direkte shippingrute til og fra Emiraterne føre til økonomisk vækst og “forøge vores serviceportefølje.”

Tidligere artikelIDF rammer Hamas-mål i Gaza efter raketangreb mod Israel
Næste artikelDen arabiske verden er ikke længere forenet mod Israel
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)