Search
Israels internationale shipping virksomhed Zim, åbner direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne. (Foto: https://www.flickr.com/photos/jaxport/)

Israelske Zim åbner direkte containerrute til Emiraterne

Israels internationale shippingvirksomhed åbner direkte rute mellem Haifa havn og Jebel Ali havn i Emiraterne.

Israels internationale shippingvirksomhed Zim har meddelt at de vil åbne en direkte shippingrute mellem Haifa havn og Jebel Ali havn i Emiraterne, det skriver avisen Israel Hayom.

Zim slutter sig dermed til flere internationale shippingvirksomheder som har meddelt, at de vil åbne en direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne, efter de to lande blev enige om normalisering. Læs MIFF’s artikler om Abrahamaftalerne her. Læs MIFF’s artikel om at A. P Møller Maersk vil åbne direkte shippingrute mellem Israel og Emiraterne her.

Zim har udtalt at deres shippingrute vil sejle containere fra Jebel Ali havn i Emiraterne til Haifa havn og tilbyde shipping fra Israel og det østlige Middelhav til Emiraterne.

Ifølge administrerende vicepræsident i Zim, Rani Ben Yehuda, vil den direkte shippingrute til og fra Emiraterne føre til økonomisk vækst og “forøge vores serviceportefølje.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp