Se hele stortingsdebatten med MIFFs kommentarer

Stortinget sagde nej til mærkning af israelske bosætter-varer.

Skærmdump fra MIFFs direkte sending den 12. maj 2020. I baggrunden ses Petter Eide (SV) fra Stortingets talerstol.

Tirsdag 12. maj debatterede Stortinget «repræsentantforslag om krav om mærkning af varer som kommer fra områder okkuperet af Israel». Udfaldet var allerede givet på forhånd, alligevel blev debatten langvarig.

Nu har Stortinget sagt nej til mærkning af israelske bosætter-varer tre gange i løbet af de sidste tre år.

MIFF sendte hele debatten direkte på Facebook og YouTube, kun afbrudt af korte kommentarer fra MIFFs daglige leder Conrad Myrland undervejs.

Se sendingen her:Tidligere artikelMedicinsk mirakel: – Jeg følte ingen smerte
Næste artikel– Samlingsregering giver håb om fred
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.