Search
Naftali Bennett sagde blandt andet at Israels bidrag til kampen mod klimaforandringerne kan blive stor. (Foto: GPO)

– Vi er måske et lille land, men vores bidrag kan blive stort

Premierminister Naftali Bennett talte til verdenslederne under klimatopmødet i Glasgow.

Israel kan komme med vigtige bidrag til kampen mod den globale opvarmning ved at udnytte israelernes teknologiske kreativitet og opfindsomhed på at finde løsninger «man endnu ikke har fundet på», sagde Israels premierminister Naftali Bennett til verdenslederne under FN’s klimakonference COP26 i Glasgow.

Adfærdsændring alene kan ikke nedbringe udslip i verden, mener premierminister Bennett. Han maner at der skal teknologi og innovation til – her har Israel meget at bidrage med.

– Vi vil gerne bidrage med Israels mest værdifulde energikilde – israelernes energi og hjernekraft som driver vores innovation og opfindsomhed. Det er her Israel kan gøre en reel forskel, sagde premierminister Bennett under sin tale på topmødet.

Israel er verdenskendt for at være Start-Up Nation – læs MIFFs artikler om emnet HER. Israel har verdensrekord i Start-Up virksomheder per indbygger. Mange Start-Up virksomheder udvikler fremtidens teknologi og besidder det som premierminister Bennett mener der skal til for at bekæmpe klimaforandringerne. Læs også; – Israel er en innovation super power som Danmark bør samarbejde med. Det er påfaldende, at ud af 500 multinationale selskaber i Israel er ikke et eneste dansk. Israel er som en innovation super power alt for vigtig en partner ikke at have et samarbejde med, skriver Louise Vibjerg Thomsen, Senior innovation rådgiver, ICDK, Tel Aviv.

– Vi er under en tredjedel af størrelsen af Skotland. Vi efterlader måske kun et lille carbonaftryk, men vi kan give et stort bidrag til kampen mod klimaforandringer, sagde premierminister Bennett, som vil oprette en fond til udvikling af grøn teknologi.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp