Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Kraftig regn førte til store oversvømmelser

Da Ashkelons gader blev oversvømmet, begyndte nogle at bruge kajakker for at komme rundt. (Foto: Skærmdump YouTube)
Otte personer måtte reddes ud af deres biler.

Redningsmandskab måtte redde mindst otte personer ud af deres biler, efter at flere veje og gader i det sydlige Israel blev oversvømmet som et resultat af kraftig regn sent søndag aften, skriver Times of Israel.

I Ashkelon blev seks mennesker, inklusiv en gravid kvinde, hjulpet ud af biler, der flød i vandet. Flere blev fanget i en oversvømmet underjordisk parkeringsplads. To andre blev reddet, efter at gaderne blev oversvømmet i den nærliggende by Kiryat Gat. Der er ikke rapporteret kvæstelser.

Ashkelon kommune måtte bruge pumper for at fjerne vandet fra veje.

Videoer fra stedet viser folk, der padler på oversvømte veje i kajakker, og at store mængder vand er trængt ind i de nærliggende huse.

I år er vinteren kommet sent til Israel, men vejret vil ændre sig de næste par dage. Vejret bliver koldere, mere vådt og stormfuldt.

Tidligere på dagen søndag blev en 19-årig mand alvorligt såret i et lynnedslag i det nordlige Israel. Han fik hurtigt hjælp fra sine venner.

-Den unge mands liv blev reddet takket være den behandling, han modtog fra sine venner på stedet, siger en læge ved Rambam Medical Center i Haifa.

Det er mindre end to måneder siden en 14-årig dreng blev dræbt i et lynnedslag i det sydlige Israel, da lynnedslag ramte en populær strand.

En 19-årig mand blev alvorligt såret i et lynnedslag i det nordlige Israel. (Foto: Magen David Adom)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem