Tre mennesker blev alvorligt såret af lynnedslag på Zikim-stranden i det sydlige Israel.

Flere alvorligt såret efter lynnedslag

Ulykken skete på en strand syd for Ashkelon i det sydlige Israel.

Fem mennesker blev såret, da lyn ramte en strand i det sydlige Israel tirsdag eftermiddag. En 14 årig dreng er i kritisk tilstand. Ligeledes er en 21 årig kvinde i alvorlig tilstand, skriver Yedioth Ahronot.

Ulykken skete på Zikim-stranden syd for Ashkelon i det sydlige Israel. Mange mennesker var til stede da lynnedslaget ramte. De israelske strande er fyldt med mennesker i forbindelse med løvhyttefesten Sukkot.

”Vi fandt to bevidstløse unge på stranden, mens en tredje person skiftevis kom ind og ud af bevidsthed,” fortalte redningsmandskabet.

De seneste dage har der været ekstrem varme, regn og tordenvejr flere steder i Israel. Tordenvejret tirsdag kom helt uventet for de badende ved Zikim.

-Det begyndte at regne, og vi begyndte at pakke vores ting sammen. Pludselig kom et kæmpe lyn. Jeg så en fyr vinke på stranden, så jeg løb derhen for at se, hvad der var sket – jeg så mennesker ligge på jorden. En kvinde og en mand var bevidstløse. Hans bukser var revnet og hans ben var beskadiget, fortalte et vidne.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp