Flere alvorligt såret efter lynnedslag

Ulykken skete på en strand syd for Ashkelon i det sydlige Israel.
Tre mennesker blev alvorligt såret af lynnedslag på Zikim-stranden i det sydlige Israel.
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Fem mennesker blev såret, da lyn ramte en strand i det sydlige Israel tirsdag eftermiddag. En 14 årig dreng er i kritisk tilstand. Ligeledes er en 21 årig kvinde i alvorlig tilstand, skriver Yedioth Ahronot.

Ulykken skete på Zikim-stranden syd for Ashkelon i det sydlige Israel. Mange mennesker var til stede da lynnedslaget ramte. De israelske strande er fyldt med mennesker i forbindelse med løvhyttefesten Sukkot.

”Vi fandt to bevidstløse unge på stranden, mens en tredje person skiftevis kom ind og ud af bevidsthed,” fortalte redningsmandskabet.

De seneste dage har der været ekstrem varme, regn og tordenvejr flere steder i Israel. Tordenvejret tirsdag kom helt uventet for de badende ved Zikim.

-Det begyndte at regne, og vi begyndte at pakke vores ting sammen. Pludselig kom et kæmpe lyn. Jeg så en fyr vinke på stranden, så jeg løb derhen for at se, hvad der var sket – jeg så mennesker ligge på jorden. En kvinde og en mand var bevidstløse. Hans bukser var revnet og hans ben var beskadiget, fortalte et vidne.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSderots borgmester til MIFF: – Vores børn betaler prisen for Hamas’ raketangreb
Næste artikel– Jeg bør tage over efter Netanyahu
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise