Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF deltog i Europe-Middle East Forum

Carsten Ovens, leder af ELNET i Tyskland, og Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. (Foto: Privat)
Fra MIFF deltog daglig leder Conrad Myrland.

Primo juni arrangerede ELNET, Abraham Accords Institute og MENA 2050 en større dialogkonference i Berlin med europæiske, arabiske og israelske deltagere. Fra MIFF deltog daglig leder Conrad Myrland som den eneste norske deltager.

Om konferencen siger Myrland: – I Berlin så jeg effekten af Abraham-aftalerne. Flere ledere og akademikere fra arabiske lande sad sammen med de israelske deltagere for at drøfte en fælles fremtid i et fredeligt Mellemøsten. For første gang talte jeg med en saudiarabisk journalist under en konference.

ELNET er en af de største pro-israelske organisationer i Centraleuropa. De seneste to år har MIFF samarbejdet med ELNET om meningsmålinger blandt europæiske parlamentarikere. MIFF har sørget for oversættelse og deling af undersøgelserne i Norge, Danmark og Sverige.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem