Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF har oprettet ny Facebook-side

Følg, Like, anbefal og del MIFF's nye Facebook-side med dit netværk - hjælp os med at blive en stærk stemme i Danmark!

Efter MIFF igennem meget lang tid oplevede tekniske problemer med Facebook som deres support ikke ville/kunne løse, besluttede de medio november at deaktivere MIFF’s danske Facebook-side.

6 års arbejde og 3.000 følgere forsvandt med et klik på musen – siden medio november 2023, har MIFF forsøgt at få Facebook til at genaktivere siden, men det har de nægtet. Dvs. at knap 6 års arbejde og 3.000 følgere med et klik på musen og MIFF kunne intet stille op.

MIFF har mere end nogensinde brug for din hjælp – nu har Facebook endelig godkendt at lade MIFF starte en ny side op. Men det betyder også at vi starter forfra og derfor har vi mere end nogensinde brug for din hjælp til igen at få siden til at blomstre med flere tusind følgere.

Følg, Like, anbefal og del MIFF’s nye Facebook-side med dit netværk – hjælp os med at blive en stærk stemme i Danmark! Følg MIFF her

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem