Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Har du søgt om at deltage i MIFF’s gratis ungdomskonference?

Sofia, Tom, Conrad og Bjarte er blandt dem som vil sørge for at give dig en spændende gratis ungdomskonference 9-11. februar 2024.
Er du Israel-ven i alderen 18-30 år i Danmark/Færøerne? Skynd dig at søge om at komme med!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag 9. februar-søndag 11. februar!

Vi arbejder fortsat på at få de sidste detaljer på plads i det spændende program – vi lover dig en super god weekend sammen med andre unge Israel-venner!

Her er hvad vi allerede kan fortælle om programmet:

24-årige Sofia Perez blev født i Argentina og lavede Aliyah til Israel som 16-årig. Kort efter døde hendes far og Sofia stod over for et svært valg. Hun valgte at melde sig til Israels Forsvarshær (IDF). Sofia blev kampsoldat og kom helt tæt på den komplekse konflikt mellem Israel og palæstinenserne i Jerusalem og de arabiske landbyer i Øst-Jerusalem. Sofia er vant til at rejse alene og har flere sprog som modersmål. Derudover er hun vant til hurtig omstilling, tilpasning og forstår at tænke ud af boksen. I dag læser hun psykologi og er dybt taknemmelig for alt det positive livet i Israel har givet hende. Sofia drømmer om at kunne kombinere sin passion for psykologi med diplomati.

25-årige Tom Sagiv er israelsk-britisk og studerer statskundskab og strategi. Toms barndom foregik i Mexico, Finland og Grækenland. Som ung vendte han hjem til Israel for at aftjene sin militærtjeneste i IDF. Tom har flere sprog som modersmål og har deltaget i flere fredsbevarende FN-foredrag. Derudover har han arbejdet med amerikanske specialstyrker i Mellemøsten.
Trods sin unge alder, har Tom solid erfaring med diplomatisk arbejde. I 2022 var han Israels repræsentant ved Global Student Forum i Aserbajdsjan. I 2023 repræsenterede han sit land ved Den Europæiske Studenterunion i Tallinn. I dag har han et tæt samarbejde med den israelske minister Benny Gantz om internationalt talsmandsarbejde og rådgivning. Det arbejde er især blevet relevant efter 7. oktober-massakren mod Israel som har fået det globale had mod Israel og jøder til at eksplodere.

Conrad Myrland er MIFF’s daglige leder og har i årtier fulgt udviklingen i Israel på tæt hold. Conrad blev MIFF’s online redaktør af miff.no i 2001. I 2007 blev han MIFF’s daglige leder.

Bjarte Bjellås er uddannet journalist og har været MIFFs journalist siden 2017. Bjarte har også arbejdet som journalist hos Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Et årti med gratis MIFF ungdomskonferencer for Israel-venner i alderen 18-30 år. I ti år har MIFF givet unge Israel-venner uforglemmelige oplevelser og spændende weekender i Norge.

I 2024 afholdes MIFF’s gratis ungdomskonference på Scandic Fornebu beliggende tæt på Oslo (9-11. februar 2024).

Udover at møde andre unge og spise god mad, kan du glæde dig til spændende foredrag og besøg af unge israelere.

Sådan søger du og at komme med:

Skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage til MIFF’s organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen: kjetil@miff.no

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til Kjetil (+47) 45244598

Du får:

  • Deltagelse, inkl. hotelophold og måltider (medmindre du bor tæt på hotellet) er gratis for dig
  • Du kan også søge om at få 70% af dine rejseomkostninger dækket

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem