MIFF lancerer hjemmeside på svensk

Nu har MIFF hjemmesider på fire sprog!
MIFF Sverige startede op juli 2021. Velkommen i MIFF-familien!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF blev etableret i Norge i 1970’erne. I 2018 udvidede vi vores arbejde for Israel til Danmark, i 2019 lancerede vi også en islandsk hjemmeside.

Læs mere om MIFF på: miff.no, miff.dk, miff.is og miff.se

Nu har vi også lanceret en ny MIFF-hjemmeside på svensk, se www.miff.se. Et stort antal af MIFFs norske artikler er allerede oversat til svensk, og der vil løbende komme nye artikler på hjemmesiden.

Conrad Myrlands nye bog Det falske bildet av Israel er også oversat til svensk, og kan bestilles som fysisk bog eller og e-bog – klik HER for bestilling.

Med Israel for fred (MIFF) blev etableret som medlemsorganisation i Norge i 1978. De seneste tyve år er MIFF vokset fra omkring 1000 medlemmer til over 11.400 medlemmer. Gennem hjemmesiden, sociale medier, 30 lokalforeninger, live-sendinger, medlemsavis og andet når MIFF hver eneste måned ud til flere hundredtusind nordmænd (samt danskere, færinger, islændinge, svenskere og andre) med israelernes perspektiver. Alt vores arbejde for Israel finansieres udelukkende af medlemmer og støttespillere, MIFF har ingen store sponsorer og modtager ikke statsstøtte.

Takket være hjælp og bidrag fra MIFFs norske medlemmer, har MIFF de seneste år formået at udvide vores arbejde for Israel til Danmark og Island. I Danmark har vi nu en fuldtidsansat medarbejder og over 600 medlemmer, men arbejdet finansieres fortsat delvist fra Norge.

Svenske Israel-venner har ofte sagt til MIFF at “vi har brug for MIFF i Sverige”. Vi har lyttet og taget imod invitationen og præsenterer: www.miff.se og en svensk Facebook-side med stor stolthed.

Her i Norge er det let at forklare hvorfor der er et behov for MIFF: 32% af den norske befolkning mener at det stemmer helt eller delvist at «Israel behandler palæstinenserne lige så dårligt som jøderne blev behandlet under Anden Verdenskrig». 37% siger det er «umuligt at svare» på påstanden. Kun 31% har tilstrækkelig viden om dagens Mellemøsten og/eller Anden Verdenskrig til at tage afstand fra påstanden.

Tallene er resultatet af tre generationers løgn-propaganda fra norske medier, politiske partier, organisasjoner og kirkeledere. Vi tror at situationen er mindst lige så slem i Sverige.

Også i Danmark har årtiers massiv anti-israelsk propaganda “båret frugt”, fx:

I 2020 viste israelsk undersøgelse blandt andet andet at 27% af københavnerne støtter boykot af Israel – læs HER.

I 2019 viste Anti Defamation League (ADL) undersøgelse blandt andet at 41% af danskerne mener at jøderne er mere loyale over for Israel end det land som de lever i – læs HER.

Det er vores drøm at MIFF på sigt vil blive lige så stærk en stemme for Israel i Sverige som MIFF er i Norge. Det kan vi kun gøre hvis svenske Israel-venner støtter op om arbejdet ved at blive medlemmer og give et bidrag til arbejdet. Vi siger også tak dersom du deler vores sager på sociale medier og fortæller venner og familie at MIFF er kommet til Sverige!

LIKE og følg MIFF Sverige HER

Giv et bidrag til MIFF Sverige HER

Bliv medlem af MIFF Sverige HER.

Velkommen til MIFF Sverige i Europas største livssynsneutrale Israel-organisation!

Lad dig inspirere af Anders Bjerkhoel, som har gjort en formidabel frivillig indsats for at få MIFF til Sverige:Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelCorona-smitten spreder sig igen i Israel
Næste artikelItaliensk politiker: EU-politikere skal kende sandheden om Hamas
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise