Tillykke til MIFF med de 3 år i Danmark!

Bliv medlem af MIFF og vær med til at styrke Israels stemme og bekæmpe stigende antisemitisme i Skandinavien.
Israelske børn fejrer Israel. (Foto Kristoffer Trolle, flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Med Israel for fred (MIFF) startede i 1975 som en aktionskomité bestående af unge og studerende fra Oslo-området som var blevet «trætte af stigende ondsindet og til dels løgnagtig anti-israelsk og anti-zionistisk propaganda i visse kredse.»

I 1978 blev MIFF stiftet som en nordisk pro-israelsk græsrodsbevægelse i Norge. Siden er MIFF vokset til at blive Europas største partipolitiske- og religiøst neutrale pro-israelske organisation.

I april 2018 kom MIFF til Danmark og i 2019 også til Island.
Læs mere om MIFF HER.
Læs om MIFF Danmarks programerklæring HER.

MIFF er Israels nordiske stemme – hjælp os med at bekæmpe stigende had mod Israel og jøder

MIFF har været i vækst siden dag ét i Danmark og i dag har vi omkring 600 danske medlemmer. Men antisemitismen og hadet mod Israel stiger også og derfor har vi hårdt brug for at samle alle danske Israel-venner i MIFF.

Læs: I januar-februar 2021 oplevede MIFF en vækst på 35,4 procent i antal besøg på miff.dk, i forhold til samme periode i 2020 – tak for jeres støtte!

MIFF er 100 procent afhængig af sine medlemmer – vi har ingen sponsorer og får ikke statsstøtte. Derfor tæller hver en stemme – også din.

Bliv medlem af MIFF og vær med at styrke Israels stemme og bekæmpe stigende antisemitisme i Skandinavien.

Meld dig ind og vær med til at gøre en positiv forskel
for Israel og det jødiske folk

Student/pensionist: 160,- om året
Enkelt medlemskab (familie studerende/pensionist): 200,- om året
Familie medlemskab: 300,- om året

Bliv MIFF-medlem eller hverv et nyt medlem – klik HER
Giv en gave til MIFF – klik HER


Har du spørgsmål eller behov for hjælp med registrering, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til MIFFs redaktør og daglige leder i Danmark, Rika Greenberg: rika@miff.dk / 93 87 86 74

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFotobevis: Her er den palæstinensiske leder i nazisternes koncentrationslejr i 1942
Næste artikelIsraelske forskere kan have fundet kur mod dødelig kræfttype
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise