Netanyahu sendte takkebrev til MIFF’ere

Israels premierminister takker danske og norske Israel-venner for støtten.
15. september 2020 underskrev Israels premierminister Benjamin Netanyahu normaliseringsaftaler (Abrahamaftalerne) med Emiraternes udenrigsminister Abdullah bin Zayed Al Nahyan, og Bahrains udenrigsminister Khalid bin Ahmed Al Khalifa. Donald Trump underskrev på vegne af USA som støttespiller af aftalerne. (Foto: Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

16. september sendte Med Israel for fred en lykønskning til Israels premierminister Benjamin Netanyahu i forbindelse med normaliseringsaftalerne (Abrahamaftalerne – læs mere her) som Israel indgik med De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain. Knap 700 MIFFere satte deres navn på lykønskningen til Netanyahu – læs mere her. Nu har Netanyahu sendt et takkebrev til MIFF.

«Tusind tak for brevet og jeres støttende ord», skriver Netanyahu indledningsvis. Videre skriver han at de nye fredsaftaler mellem Israel og arabiske lande vidner om en ny tid.

«Jeg har længe ment at Israel og den arabiske verden har mange fælles interesser», skriver Netanyahu, som mener at uenighederne mellem Israel og palæstinenserne ikke må være til hinder for et godt forhold til arabiske lande.

«Tværtimod vil flere forbindelser mellem lande i regionen øge velstanden og bygge en bro som også vil hjælpe os på en vej mod fred med palæstinenserne. Ved at samarbejde vil vi ændre regionen og bygge en endnu bedre morgendag for vores folk. Der vil være en fremtidig fred, sikkerhed og velstand, og jeg er sikker på at vi snart vil se endnu flere arabiske lande som vil være med i den voksende kreds af fred».

Til slut takker Netanyahu MIFF og MIFF’s medlemmer for deres støtte til Israel.

«Jeg er taknemlig for jeres langvarige støtte til staten Israel, og jeg ønsker jer godt helbred, velstand og fred i det kommende år», skriver han til slut.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNormalisering mellem Israel og Sudan – et kæmpe slag for Hamas og Iran
Næste artikelKirurgren som forsøgte at redde Yitzhak Rabin: – Ingen turde erklære ham død
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise