700 MIFF’ere satte deres navn på lykønskning med fredsaftalerne

Knap 700 MIFF’ere fra Norge og Danmark har i dag sendt en lykønskning til premierminister Benjamin Netanyahu for fredsaftalerne med Emiraterne og Bahrain.

Israels premierminister Benjamin Netanyahu i samtale med Bahrains udenrigsminister Abdullatif Al Zayani. (Foto: Ohayon Avi, GPO)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Med Israel for fred (MIFF) er den største livsneutrale pro-israelske medlemsorganisation i Europa, med 11.500 medlemmer, 30 lokalforeninger og aktivitet i tre land (Norge fra 1978, Danmark fra 2018, Island fra 2019).

Onsdag 16. september – dagen efter ceremonien i Washington D.C. hvor Emiraterne og Bahrain indgik fredsaftaler med Israel – sendte MIFF en lykønskning til Israels premierminister Benjamin Netanyahu. I løbet af 18 timer efter fredsceremonien ved Det hvide hus kl. 18 tirsdag (dansk tid) samlede MIFF knap 700 underskrifter til lykønskningen.

Se MIFF’s direktesending med videoklip fra ceremonien i Washington:Tidligere artikelIsraelske Rinas liv på samvittigheden – ingen hindring for danske skattekroner i lommen
Næste artikel62-årig mand leverede mad til de trængende da han blev alvorligt såret i raketangreb
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.