Search
Jerusalem LIVE med Yoni Zierler (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Deltag med MIFF i eksklusiv tur direkte fra Jerusalem 9. august

9. august kl. 15 tager den erfarne og dygtige guide Yoni Zierler os med på eksklusiv Zoom-tur i den gamle bydel i Jerusalem. Begrænset antal pladser. Læs mere om hvordan du får adgang.

Det er med stor glæde MIFF præsenterer en helt ny måde at opleve Israel på og trods Corona kunne vandre rundt i Jerusalems gyldne gader.

Du får nu en enestående mulighed for et direkte kig til flere af Jerusalems mest kendte steder og opleve den gamle bydel i Jerusalem – Israels hovedstad med din egen guide.

Begrænset antal pladser!
Det er et eksklusivt tilbud for maksimalt 50 personer, hvor den fremragende og professionelle guide Yoni Zierler tager os gennem det jødiske kvarter og Grædemuren – jødernes mest hellige sted.

Yoni er en engagerende guide som taler tydeligt på amerikansk-engelsk. Han arbejder for den velkendte organisation StandWithUs, som i flere år har været en vigtig samarbejdspartner for MIFF. Siden 2016 har han vært fast guide på MIFFs ungdomsture til Israel. Læs mere her.

Pris: KUN 99 norske kroner. Klik her for at købe billet!

Zoom-link sendes via E-mail til de tilmeldte som har betalt.

Klik her hvis du behov for hjælp til at bruge Zoom

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp