Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Tillykke til den heldige vinder af lodtrækning om gratis deltagelse ved MIFF Israel-konference 2020!

Nu kan du også følge MIFF på Twitter og Instagram!
MIFF har trukket lod og fundet vinderen af gratis rejse og deltagelse ved årets Israel-konference i Stavanger i Norge.

I marts måned kørte MIFF en særlig kampagne for nye og “gamle” MIFF-medlemmer.

Alle nye medlemmer som meldte sig ind i MIFF i perioden 1-31. marts eller eksisterende medlemmer som ville hverve et nyt medlem i perioden, deltog automatisk i MIFFs lodtrækning om gratis rejse og deltagelse ved MIFFs kommende Israel-konference i Stavanger i Norge den 6-8. november 2020.

Den heldige vinder ved lodtrækningen blev MIFFs nye medlem Martin Jensen Jung fra Kolding. Martin har fået direkte besked.

Stort tillykke til Martin fra alle os i MIFF!

Læs mere om MIFFs Israel-konference i 2020 her og her. Alle danske MIFF-medlemmer er meget velkomne som betalende deltagere ved konferencen.

Hvis du også synes det er på tide alle danske Israel-venner står sammen og står op for Israel, så meld dig ind i MIFF allerede nu! For fra kun 160,- om året hjælper du MIFF med at tale Israels sag – sammen er vi stærke! Klik her for at blive medlem.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem