Kom til MIFFs Israel-konference i Stavanger 2020!

  Kom til Israelkonferencen 6. til 8. november 2020.  Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

  Indlæser kort...
  fredag 6. november 2020 kl. 18:00
  Sola
  Gateadresse: Flyplassvegen 226
  Navn på lokalet: Scandic Stavanger Airport

  BEMÆRK: MIFFs landsmøde bliver udsat til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

  I lang tid var det planlagt at MIFFs Israel-konference skulle foregå i Bergen 22.-24. Maj. Inden Corona-krisen eskalerede modtog vi mange tilmeldinger til et meget interessant program. Grundet Corona er vi desværre nødt til at flytte arrangementet.

  MIFFs nationale konference, MIFF Forum var planlagt til november i Stavanger. Bestyrelsen har derfor besluttet at slå Israel-konferencen/landsmødet sammen med MIFF Forum og afholde konferencen i Scandic Stavanger Airport i weekenden 6-8. November.

  Vi håber Corona-krisen er overstået til den tid. Det vil også give MIFFs lokale foreninger i Norge som ikke fik afholdt deres årlige møder før virussen spredte sig, en mulighed for at afholde deres årlige møder tidligt på efteråret.

  Den gode nyhed er at næsten alle de talere som ville komme til Bergen i maj, har bekræftet at de vil deltage ved konferencen i Stavanger til november.

  Du vil derfor stadig kunne høre følgende:

  Den britiske advokat Natasha Hausdorff som skulle deltage i Bergen er fortsat ubekræftet i november. MIFF vender tilbage med det detaljerede program til landsmøde-weekenden i november senere. MIFF håber at flest mulig af de som tilmeldte sig til Bergen vil komme til Stavanger 6-8. November.

  For spørgsmål, kontakt MIFFs organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. +47 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

  Vi glæder os til at se jer!

  Klik her for at læse mere om det spændende program som MIFF har planlagt for årets konference, hvor du også vil få mulighed for at møde norske MIFF medlemmer. Rika Greenberg, daglig leder i MIFF Danmark deltager også. 

  Tidligere artikelHør mere om MIFF og mød andre Israel-venner i hyggelige omgivelser
  Næste artikelMIFF-møde i København aflyst grundet Corona: Israelske soldater fortæller om deres oplevelser ved konflikter med terrorister
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Avatar
  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.