Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hverv et nyt medlem eller bliv medlem – deltag i lodtrækning om gratis rejse og deltagelse ved MIFFs Israel-konference i Norge

Israelsk soldat hjælper børn på Haiti (Foto: https://www.flickr.com/photos/israel-mfa/)
Er du MIFF-medlem? Læs hvordan du kan deltage i lodtrækningen.

Er du dansk MIFF-medlem og har du lyst til at vinde gratis rejse og deltagelse for èn person ved MIFFs Israel-konference i Bergen i Norge d. 22-24 maj?

Så har du nu en enestående mulighed!

For hvert nyt dansk eller færøsk MIFF-medlem du hverver frem til 31. marts 2020 får du èt lod i lodtrækningen om gratis rejse og deltagelse for èn person ved MIFFs kommende Israel-konference.

Jo flere medlemmer du hverver – jo større chance har du for at vinde.

For at deltage i lodtrækningen bedes du sende e-mail med navn, adresse, e-mail, mobilnummer og fødselsår på den/de medlemmer du har hvervet til: rika@miffdk.local

Hverver du et familiemedlem får du et ekstra lod!

Hvis du endnu ikke er medlem, kan du melde dig ind i MIFF her. Alle nye medlemmer som melder sig ind i MIFF i perioden 3. marts til 31. marts og betaler års-kontingent deltager også i lodtrækningen.

Held og lykke!


Danske MIFF-medlemmer er også meget velkomne ved MIFFs Israel-konference som betalende deltagere.

Læs mere om konferencen nedenfor. Klik på link i bunden for tilmelding.

Særlig mulighed for MIFF-medlemmer op til 30 år
Unge op til 30 år kan ansøge om gratis deltagelse (helpension) ved konferencen og dækning af op til 70% af rejseomkostningerne.
Kontakt: kjetil@miff.no – fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil deltage ved konferencen.

Læs mere om konferencen her:

MIFFs årlige Israel-konference og konferenceweekend afholdes på Hotel Scandic Flesland Airport lige ved Bergen lufthavn fra fredag ​​22. maj til søndag 24. maj 2020.

Til MIFFs Israel-konferencer henter vi nogle af de mest velinformerede og aktuelle talere fra Israel, Norge og andre lande.

Israel-konferencen åbner fredag ​​aften med foredrag og socialt samvær. Lørdag formiddag afholdes MIFFs generalforsamling. Efter frokost lørdag er der foredrag og workshops og festmiddag om aftenen. Søndag er der foredrag og interessante indslag, før konferencen rundes af med frokostbuffet.

Oberstløjtnant Eyal Dror holder to foredrag: “At omfavne fjenden – historien bag operation God Nabo” og “Israels udfordringer på den nordlige flanke” Læs en artikel her om Eyal Dror.

Den britiske advokat fra «UK Lawyers for Israel» holder foredrag om den juridiske status for Jerusalem og bosættelserne og BDS-bevægelsen og juridisk krigsføring mod Israel. Læs mere her.

Den pro-israelske aktivist og investor Samuel Solomon holder to foredrag om Tempelpladsen og Trumps plan. Læs mere her.

Adi Schwartz forfatter af bogen “Krigen for at vende tilbage” holder foredrag. Bogen lanceres på konferencen. Læs mere her.

Læs mere om konferencen her (inklusiv tilmelding).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem