Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Eurovision i Tel Aviv kåret til årtiets bedste

Eurovision 2019 i Tel Aviv er kåret til årtiets bedste af Eurovision. (Foto: Eurovision Song Contest @Eurovision)
Eurovision 2019 blev afholdt i Tel Aviv i maj måned.

Eurovision Song Contest i Israel blev torsdag kåret til årtiets bedste, skriver Arutz Sheva.

Eurovision 2019 blev afholdt i Tel Aviv i maj måned. Holland vandt med sangen “Arcade” udført af Duncan Laurence. Italien blev nummer to og Rusland nummer tre.

Den israelske sanger Kobi Marimi landede på en treogtyvende plads med sangen “Home”.

Den israelske sanger Netta Barzilai vandt Eurovision i 2018 i Lissabon med sangen “Toy”.

Eurovision er verdens største ikke-sportslige live tv-begivenhed og det mest sete live underholdningsprogram i Europa, der tiltrækker næsten 200 millioner tv-seere verden over.

Island skabte en skandale under Eurovision i Tel Aviv efter bandet Hatari (Haderne) viftede med det palæstinensiske flag i Green Room under point uddeling.

Ca. 45.000 underskrev den internationale kampagne for at få Island diskvalificeret på grund af deres overtrædelse.

MIFF reagerede også og skrev til European Broadcasting Union (EBU) med krav om at Island og tv-stationen RÚV skulle straffes for deres brud på reglerne under finalen. Med detaljeret information fra MIFFs lokale afdeling fra Island påpegede vi at regelbruddet var planlagt, men at den islandske tv-station RÚV ikke gjorde noget for at standse det.

Heldigvis startede MIFF sit arbejde med hjemmesiden og Facebook siden i Island i marts 2019 og i løbet af få dage steg MIFF’s medlemstal kraftigt på sagaøen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem