Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFF til Eurovision: – Island må straffes for overlagt brud på reglerne

Island har fået en bøde for at blande poltik sammen med Eurovision. (Screendump NRK)
Hatari's regelbrud var planlagt, det må få konsekvenser for tv-stationen RÚV, skriver MIFF til European Broadcasting Union.


Med Israel for fred (MIFF) har i dag sendt brev til European Broadcasting Union (EBU) hvor vi kræver at Island og tv-stationen RÚV straffes for deres brud på reglerne under finalen i Tel Aviv lørdag 18. maj. Med detaljeret information fra MIFFs lokale afdeling fra Island påpeger vi at regelbruddet var planlagt, men at den islandske tv-station RÚV ikke gjorde noget for at standse det.

– Kun ved at Hatari-bandets skammelige handling får konsekvenser, sikres der at hæder, ærlighed og respekt fortsætter med at være grundlaget for Eurovision Song Contest, konkluderer MIFF i brevet.

  • Den internationale underskriftskampagne som kræver at Island diskvalificeres har nu fået næsten 36.000 underskrifter. Klik her for at skrive under.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem