Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Jeg tror, ​​vi går mod et tredje valg

Redaktøren af ​​Jerusalem Post, Lahav Harkov, under MIFF Forum 2019. (Foto: Bjarte Bjellås)
Jerusalem Post-redaktør Lahav Harkov gav et indblik i baggrunden for israelsk politik.

Få følger israelsk politik nærmere, end Lahav Harkov, redaktør for den israelske avis Jerusalem Post. Søndag 3. november gav hun et indblik i denfastlåste situation i israelsk politik under MIFF Forum i Oslo.

-Ingen var i stand til at få det nødvendige flertal efter det første valg. Resultatet var ikke meget anderledes efter det andet valg, så vi har ikke haft en regering i næsten et år, fortalte Harkov til publikum.

Hverken valget i april eller valget i september gav nogen af ​​de politiske blokke i Israel det nødvendige flertal til at danne en regering. Der er således stor fare for, at Israel er på vej mod et dyrt tredjevalg.

”Som situationen ser ud nu – lader det til vi er på vej mod et tredje valg, men som israeler håber jeg, at politikerne vil nå et kompromis.

Harkov gav os et indblik i den komplekse situation omkring den nuværende premierminister Benjamin Netanyahu, der er mistænkt for korruption.

Jeg kunne tale en time til bare om dette emne, tilføjede hun.

Du kan se hele foredraget her:

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/570870273681497/?t=0




Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem