Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Eksponerede antisemitismen bag BDS

Revital Yakin-Karkovsky præsenterede konklusionerne i rapporten "Terrorists in Suits". (Foto: Bjarte Bjellås)
Revital Yakin-Karkovsky afslørede forbindelser mellem BDS og antisemitisme.

Revital Yakin-Karkovsky, direktør ved Israels afdeling for strategi og kommunikation, afsluttede den første dag af MIFF Forum 2019. Yakin-Karkovsky viste de bånd der er mellem BDS-bevægelsen og terrorisme.

“Mange mennesker tror, ​​at BDS [Boycott, Divestment and Sanctions] er en såkaldt menneskerettighedsorganisation, men nu begynder flere og flere at indse, hvad de er – en antisemitisk organisation med tætte bånd til terrorisme,” sagde Yakin-Karkovsky.

Tidligere i år offentliggjorde Israels afdeling for strategi og kommunikation rapporten “Terrorists in suits”, der viser over 100 forbindelser mellem BDS og terrororganisationer.

”Vi siger ikke, at alle, der støtter BDS, er antisemitiske, men deres organisation og mål er antisemitisk,” sagde Yakin-Karkovsky.

Hun påpegede, at grundlæggeren af ​​BDS-bevægelsen, Omar Barghouti, gentagne gange har udtrykt sin modstand mod Israels ret til at eksistere som en nationalstat for det jødiske folk, selv inden for 1967-grænserne.

Det handler ikke om grænser. Det handler ikke om 1967-grænserne. Det handler om ikke at acceptere Israels eksistens, sagde Yakin-Karkovsky.

Her kan du se hele foredraget:

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/589828888222318/?t=2


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem