Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Palæstinensisk ambassadør i Danmark: – Mette Frederiksen har solgt sin sjæl til Israel

Palæstinensisk ambassadør i Danmark, Manuel Hassasian. (Foto: Skærmdump, YouTube, avisen Altinget)
- Jeg ser beslutningen som en opbakning til apartheid frem for at balancere på midten, hvor Danmark altid har været kendt for at kæmpe for menneskerettigheder og spille en international humanitær rolle, siger Manuel Hassassian.

I sit interview med avisen Altinget, brugte ambassadør, Manuel Hassassian ord som: “ulækkert”, “uacceptabelt” og “afskyeligt”, at statsministeren ønsker et tættere Corona-samarbejde med Israel.

Videre sagde ambassadøren:

– Hun er selvisk. Hun forsøger at overtage vaccinerne til danskerne og lader palæstinenserne dø af corona.

– Jeg ser beslutningen som en opbakning til apartheid frem for at balancere på midten, hvor Danmark altid har været kendt for at kæmpe for menneskerettigheder og spille en international humanitær rolle,

– Det afspejler, at den danske regering er pro-Israel.

Altinget bad ikke ambassadøren kommenterer stigende utilfredshed i det palæstinensiske samfund over vaccinefordelingen –

Palæstinensiske organisationer kræver åbenhed om vaccine-fordeling. De anklager palæstinensiske ledere for at snige sig udenom vaccinekøen. Læs mere HER.

Altinget bad heller ikke ambassadørens kommentar på den 1 milliard kroner som de palæstinensiske myndigheder (PA) brugte i 2020 på terrorbelønning – læs mere om det HER.

Hvor mange vacciner gætter du på at PA kunne have købt til palæstinenserne for 1 milliard kroner?

Se klippet med ambassadøren her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!