Palæstinensisk ambassadør i Danmark: – Mette Frederiksen har solgt sin sjæl til Israel

- Jeg ser beslutningen som en opbakning til apartheid frem for at balancere på midten, hvor Danmark altid har været kendt for at kæmpe for menneskerettigheder og spille en international humanitær rolle, siger Manuel Hassassian.
Palæstinensisk ambassadør i Danmark, Manuel Hassasian. (Foto: Skærmdump, YouTube, avisen Altinget)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I sit interview med avisen Altinget, brugte ambassadør, Manuel Hassassian ord som: “ulækkert”, “uacceptabelt” og “afskyeligt”, at statsministeren ønsker et tættere Corona-samarbejde med Israel.

Videre sagde ambassadøren:

– Hun er selvisk. Hun forsøger at overtage vaccinerne til danskerne og lader palæstinenserne dø af corona.

– Jeg ser beslutningen som en opbakning til apartheid frem for at balancere på midten, hvor Danmark altid har været kendt for at kæmpe for menneskerettigheder og spille en international humanitær rolle,

– Det afspejler, at den danske regering er pro-Israel.

Altinget bad ikke ambassadøren kommenterer stigende utilfredshed i det palæstinensiske samfund over vaccinefordelingen –

Palæstinensiske organisationer kræver åbenhed om vaccine-fordeling. De anklager palæstinensiske ledere for at snige sig udenom vaccinekøen. Læs mere HER.

Altinget bad heller ikke ambassadørens kommentar på den 1 milliard kroner som de palæstinensiske myndigheder (PA) brugte i 2020 på terrorbelønning – læs mere om det HER.

Hvor mange vacciner gætter du på at PA kunne have købt til palæstinenserne for 1 milliard kroner?

Se klippet med ambassadøren her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelPernille Vermund: – Stop dansk bistand til PA-terrorbelønning
Næste artikelDanmark indgår vaccinesamarbejde med Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise