Search
Folketingsmedlem og formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund. (Foto: Steen Brogaard)

Pernille Vermund: – Stop dansk bistand til PA-terrorbelønning

- Det palæstinensiske selvstyre kunne have brugt deres penge på at købe vacciner i stedet for at belønne palæstinensiske terrorister, så de kunne varetage det sundhedsmæssige ansvar, som trods alt er deres - og hverken israelernes eller vores, siger formand for partiet Nye Borgerlige.

Herhjemme raser debatten om statsministerens besøg i går sammen med forbundskansler Sebastian Kurz i Jerusalem for et tættere samarbejde med Israel om at komme pandemien til livs. Læs MIFFs seneste artikel om besøget HER.

Med en verdensomspændende pandemi som har lukket hele samfund ned og kostet flere millioner livet, skulle man tro at samarbejdet mellem Danmark og Israel ville blive modtaget med stor jubel i Danmark. I stedet er fokus på at skaffe flere vacciner til Danmark blevet drejet over på spredning af rå anti-israelsk propaganda ført af politiske partier, organisationer, medier og andre uden hold i virkeligheden. Læs MIFFs seneste artikler om det HER.

Sådan skrev formand for partiet Nye Borgerlige 4. marts på Facebook, efter hun havde deltaget i et radioprogram sammen med tidligere formand for partiet Enhedslisten, Pernille Skipper:


Tidligere formand for Enhedslisten, Pernille Skipper er blandt de politikere som har været med til at sprede anti-israelsk propaganda – her er hendes Facebook-opslag fra 3. marts

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp