– Mathesons undskyldning er ikke god nok

MIFFs Conrad Myrland mener sagen må få konsekvenser.
Daglig leder i Med Israel for fred, Conrad Myrland, mener programlederens beklagelse ikke holder. (Foto: Skærmdump)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Det har skabt stærke reaktioner at programleder Shaun Henrik Matheson på den digitale radiokanal NRK P13 omtalte Israel «som et røv land» og at han håber Coronavaccinen vil virke på «Guds utvalgte folk».

 Læs transskribering af hans stærkt antisemitiske angreb på dansk HER.

Matheson kom senere med en undskyldning på radio, men daglig leder i Med Israel for fred, Conrad Myrland, mener ikke undskyldningen er god nok. Han mener sagen må få større konsekvenser for både programlederen og NRK.

Her kan du se Myrlands direkte sending hvor han taler om Mathesons antisemitiske angreb mod Israel på NRK:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise