– Mathesons undskyldning er ikke god nok

MIFFs Conrad Myrland mener sagen må få konsekvenser.
Daglig leder i Med Israel for fred, Conrad Myrland, mener programlederens beklagelse ikke holder. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det har skabt stærke reaktioner at programleder Shaun Henrik Matheson på den digitale radiokanal NRK P13 omtalte Israel «som et røv land» og at han håber Coronavaccinen vil virke på «Guds utvalgte folk».

 Læs transskribering af hans stærkt antisemitiske angreb på dansk HER.

Matheson kom senere med en undskyldning på radio, men daglig leder i Med Israel for fred, Conrad Myrland, mener ikke undskyldningen er god nok. Han mener sagen må få større konsekvenser for både programlederen og NRK.

Her kan du se Myrlands direkte sending hvor han taler om Mathesons antisemitiske angreb mod Israel på NRK:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraels ambassadør chokeret over NRK-indslag
Næste artikelEconomist: Israel blandt 27 bedste demokratier i verden, PA blandt autoritære lande
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise