Den israelske TV-serie Beauty of Jerusalem kan snart ses på Netflix. (Foto: Yes Studios)

Ny israelsk TV-serie på vej til Netflix

Serien handler om tiden under Det Osmanniske Rige og frem til Israels Uafhængighedskrig.

Streamingsgiganten Netflix har meddelt at de vil sende den anmelderroste israelske dramaserie «The Beauty Queen of Jerusalem».

Serien med 20 episoder kan ses på Netflix fra den 20. maj, skriver avisen Israel Hayom.

«The Beauty Queen of Jerusalem» er et historisk drama som skildrer flere generationer af familien Ermosa, som i beskrivelsen er «dømt til at leve et liv uden kærlighed». Mange af Israels mest kendte skuespillere har hovedroller i serien.

Seriens handling spænner sig fra starten til midten af 1900-tallet, fra tiden under Det Osmanniske Rige, den britiske mandatperiode og frem til Israels Uahængighedskrig. Serien er blevet indspillet over hele Israel. I serien tales der hebraisk, engelsk, ladino og arabisk.

«The Beauty Queen of Jerusalem» er baseret på bestsellerromanen af samme navn. Bagtæppet for serien er modstanden mod det tyrkiske regime og undergrundskrigen mod briterne. Serien har vundet fire israelske TV-priser i 2021, blandt andet for bedste drama og bedste skuespillerinde.

Se traileren her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp