Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ny israelsk spændingsserie på Netflix

Serieskaber Lior Raz spiller også hovedrollen i «Hit and Run». (Foto: Netflix)
Skaberne bag Fauda er ude med ny serie.

Avi Issacharoff og Lior Raz som stod bag den internationale israelske successerie Fauda – læs mere serien HER. Serien skrev også historie da den for nylig blev den første israelske serie oversat til farsi og dermed gjort tilgængelig for iranske seer – læs HER.

Nu kan den nye israelsk spændingsserie «Hit and Run» ses på Netflix. Serien er et samarbejde mellem israelske og amerikanske serieskabere og handlingen foregår i Tel Aviv og New York.

Uden at afsløre for meget af handlingen i serien: Påkørsel i Tel Aviv bliver startskuddet på afsløring af flere hemmeligheder og intriger.

Serieskaber Lior Raz spiller ligesom i Fauda, også hovedrollen i den nye serie. Der også flere kendte israelske skuespillere med, eksempelvis Lior Ashkenazi og Moran Rosenblatt. Serien havde et budget på mere end 500 millioner kroner og Israels dyreste TV-produktion nogensinde.

Der er 9 afsnit i første sæson – mon ikke der kommer flere sæsoner… Du kan se Hit and Run på Netflix.

De seneste år har israelske TV-serier vundet flere priser og fået international anerkendelse. Derfor har flere streamings-tjenester og produktionsselskaber fået øjnene op for potentialet i Israel. Eksempelvis i Norge med TV2s «Bortført», i samarbejde mellem TV2, Netflix og israelske HOT.

Se trailer til «Hit and Run»:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem