Serieskaber Lior Raz spiller også hovedrollen i «Hit and Run». (Foto: Netflix)

Ny israelsk spændingsserie på Netflix

Skaberne bag Fauda er ude med ny serie.

Avi Issacharoff og Lior Raz som stod bag den internationale israelske successerie Fauda – læs mere serien HER. Serien skrev også historie da den for nylig blev den første israelske serie oversat til farsi og dermed gjort tilgængelig for iranske seer – læs HER.

Nu kan den nye israelsk spændingsserie «Hit and Run» ses på Netflix. Serien er et samarbejde mellem israelske og amerikanske serieskabere og handlingen foregår i Tel Aviv og New York.

Uden at afsløre for meget af handlingen i serien: Påkørsel i Tel Aviv bliver startskuddet på afsløring af flere hemmeligheder og intriger.

Serieskaber Lior Raz spiller ligesom i Fauda, også hovedrollen i den nye serie. Der også flere kendte israelske skuespillere med, eksempelvis Lior Ashkenazi og Moran Rosenblatt. Serien havde et budget på mere end 500 millioner kroner og Israels dyreste TV-produktion nogensinde.

Der er 9 afsnit i første sæson – mon ikke der kommer flere sæsoner… Du kan se Hit and Run på Netflix.

De seneste år har israelske TV-serier vundet flere priser og fået international anerkendelse. Derfor har flere streamings-tjenester og produktionsselskaber fået øjnene op for potentialet i Israel. Eksempelvis i Norge med TV2s «Bortført», i samarbejde mellem TV2, Netflix og israelske HOT.

Se trailer til «Hit and Run»:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp