De som elsker den israelske actionserie Fauda kan glæde seg til mere spænding med med Doron og Hila. (Foto: Netflix)

«Nyheden vi alle har ventet på!»

Kan du heller ikke vente til sæson 4 af Fauda er klar?

Hvis du også er blandt dem som ikke kan få nok Fauda – sæson 4 er på vej!

“Nyheden vi alle har ventet på! Fauda kommer tilbage med sæson 4! Ses snart” – se opslaget herunder på seriens Instagram. På billedet ses skuespillerne Lior Raz og Marina Maximilian. Udover at spille rollen som Doron er Raz også en af seriens skabere.

https://www.instagram.com/p/CFHmATeFIZC/?utm_source=ig_embed

Fauda – som betyder kaos på arabisk er en politisk actionserie som tager udgangspunkt i konflikten mellem Israel og palæstinenserne. Serien har fået international anderkendelse for at skildre begge sider af konflikten.

I sæson 1 og 2 foregik det meste af handlingen på Vestbredden, i sæson 3 blev handlingen flyttet til Gazastriben. Handlingen i sæson 4 er ikke kendt endnu, ligesom det heller ikke vides hvornår den nye sæson vil være klar. Læs MIFF’s artikler om Fauda her.

Serien produceres af det israelske TV-netværk YES, serien blev hurtig en succes i Israel. Derfor købte Netflix serien i 2016 – læs MIFF’s artikel om det her på norsk. Siden har serien fået stor international opmærksomhed. Serien blev uventet også den mest sete actionserie i den arabiske verden – læs MIFF’s artikel om det her. Serien er desuden også populær i Danmark.

Begge seriens skabere, journalist Avi Issacharoff i avisen Times of Israel, og førnævnte Raz, gjorde militærtjeneste i den israelske enhed som serien handler om.

På en skala fra 1 til 10 – hvor meget glæder du dig til at se den nye sæson af Fauda? Skriv din kommentar under artiklen!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp