Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

«Nyheden vi alle har ventet på!»

Hvis du elsker Fauda, kan du glæde dig til januar 2023 hvor den israelske serie vender tilbage med 4. sæson. (Foto: Netflix)
Kan du heller ikke vente til sæson 4 af Fauda er klar?

Hvis du også er blandt dem som ikke kan få nok Fauda – sæson 4 er på vej!

“Nyheden vi alle har ventet på! Fauda kommer tilbage med sæson 4! Ses snart” – se opslaget herunder på seriens Instagram. På billedet ses skuespillerne Lior Raz og Marina Maximilian. Udover at spille rollen som Doron er Raz også en af seriens skabere.

https://www.instagram.com/p/CFHmATeFIZC/?utm_source=ig_embed

Fauda – som betyder kaos på arabisk er en politisk actionserie som tager udgangspunkt i konflikten mellem Israel og palæstinenserne. Serien har fået international anderkendelse for at skildre begge sider af konflikten.

I sæson 1 og 2 foregik det meste af handlingen på Vestbredden, i sæson 3 blev handlingen flyttet til Gazastriben. Handlingen i sæson 4 er ikke kendt endnu, ligesom det heller ikke vides hvornår den nye sæson vil være klar. Læs MIFF’s artikler om Fauda her.

Serien produceres af det israelske TV-netværk YES, serien blev hurtig en succes i Israel. Derfor købte Netflix serien i 2016 – læs MIFF’s artikel om det her på norsk. Siden har serien fået stor international opmærksomhed. Serien blev uventet også den mest sete actionserie i den arabiske verden – læs MIFF’s artikel om det her. Serien er desuden også populær i Danmark.

Begge seriens skabere, journalist Avi Issacharoff i avisen Times of Israel, og førnævnte Raz, gjorde militærtjeneste i den israelske enhed som serien handler om.

På en skala fra 1 til 10 – hvor meget glæder du dig til at se den nye sæson af Fauda? Skriv din kommentar under artiklen!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem