Se første Fauda 4 trailer

Den israelske antiterrorenhed skal blandt andet redde gidsler kidnappet af Hizbollah.
Lior Raz er både medskaber og medvirker i Fauda, hvor han er tilbage i hovedrollen som Doron i Fauda 4. (Foto: Fauda)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Medio november 2021 skrev MIFF om at fjerde Fauda sæson var ved at blive indspillet. Nu kan du se første trailer af den israelske serie som har slået flere rekorder – læs mere HER.

I traileren får du blandt en smagsprøve på hvad der kommer til at ske med Doron og de andre i den israelske antiterrorenhed samt at handlingen kommer til at foregå i Libanon og Belgien, hvor enheden blandt andet skal redde gidsler fanget af den iransk-støttet terrororganisation Hizbollah

Fauda betyder «kaos» på arabisk, serien fik sin debut på Netflix i 2016 og er blevet en af Israels mest succesfulde serier på den internationale scene – inkl. den mest sete serie i den arabiske verden.

Fauda 4 forventes at ramme Netflix i sommeren 2022.

Se en lille smagsprøve nedenfor og glæd dig til mere Fauda i løbet af sommeren 2022:Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelsk-arabisk IDF-oberst: – Raketterne fra Gaza skelner ikke mellem jøder og arabere
Næste artikelIdømt fængsel på livstid for at myrde israelsk teenager i terrorangreb
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise