Search
I klip offentliggjort af Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), hylder en af de nu dræbte terror-ledere i den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), martyrdøden og opfordrer til at sprænge hele Israel i luften. (Skærmdump: PMW)

I klip offentliggjort af Fatah opfordrede dræbt terrorleder til at sprænge alle israelske byer i luften

Selvom Fatah, der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) og den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) er rivaler, viser Fatah sin støtte til PIJ's trussel mod Israel ved at offentliggøre kippet.

Khalil Al-Bahtini var en af de dræbte terrorledere fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), som blev dræbt af Israel i målrettet luftangreb i Gaza den 9. maj, havde opfordret til hellig krig mod Israel. I klip publiceret af Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), hylder Al-Bahtini martyrdøden og sværger at uddanne palæstinensiske børn «at hade den zionistiske enhed [Israel]» og opfordrer til «sprænge alle zionistiske byer i luften».

I klippet understreger han også at forhandlinger med Israel er udelukket, skriver Palestinian Media Watch (PMW), der i årtier har fulgt med i hvad der sker i palæstinensiske medier.

– Det, vi har lært og vores kultur er, at alle, der lever i det her land og ikke værdsætter martyrdøden, har tabt. Allah har givet os landet med ribat [generobring af områder, der har været islamiske] og jihad, og vi har ingen rolle i det velsignede land uden jihad, siger han i klippet.

Klippet af ​​Al-Bahtini viser, hvad terrorgruppen PIJ er stolte af og de opdrager fremtidens terrorister:

– Det er vores ære, alles ære, at vi kæmper mod Israel, den falske enhed, og at vi også lærer vores børn at hade enheden, siger han.

Det er usædvanlgit at Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) har offentliggjort klippet at PIJ-terrorlederen. Fatah som får milliarder i international bistand (også af Danmark ), er nemlig PIJ’s rival. Det skal tilføjes at PIJ er den næststørste terrorgruppe i Gaza, efter den iransk-støttet terrorgruppe Hamas, som har haft den fulde kontrol over enklaven efter deres blodige kup mod Fatah i 2007.

Selvom Fatah og PIJ er rivaler, viser Fatah deres støtte til PIJ og terrorlederens trussel om at udslette Israel. Der er utallige eksempler på at Hamas, PIJ og de palæstinensiske myndigheder ser martyrdøden som den største ære der kan opnås – det gælder både for børn, kvinder, mænd og ældre.

Her er endnu et eksempel på hvordan martyrdøden hyldes og dyrkes i det palæstinensiske samfund: under en begravelse vist i direkte tv på PA’s officielle tv-kanal (som danske skatteydere også er med til at finansiere via dansk PA-bistand), blev martyrdøden hyldet: «Vi elsker døden lige så meget som vores fjender elsker livet».

Drabet af Al-Bahtini og to andre højtstående PIJ-terrorledere, blev startskuddet på endnu en PIJ-raketregn mod Israel. I skrivende stund har PIJ angrebet Israel med omkring 1000 raketter (det er svært at følge med – antallet af raketangreb stiger konstant). De tre dræbte PIJ-terrorledere var ansvarlige for flere terrorangreb og raketangreb mod Israel – blandt andet primo maj. PIJ-terrorlederne havde desuden planlagt flere angreb.

Se klippet publiceret af Fatah med den dræbte PIJ-terrorleder Khalil Al-Bahtini:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp