Palæstinenserne bygger fire gange så hurtigt som israelerne i Område C i Judæa og Samaria

Danmark og EU finansierer massivt ulovligt palæstinensisk byggeri i israelsk kontrolleret Område C i Judæa og Samaria (Vestbredden).
Ulovligt EU/dansk finansieret byggeri i Judæa og Samaria i Område C som jf. Oslo-aftalerne er under fuld israelsk kontrol. (Foto: Regavim)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Siden medio 1990’erne har de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) haft fuld kontrol over Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden) jf. Osloaftalerne, dvs. at de frit kan bygge der.

Alligevel har palæstinenserne igennem flere år – ledet af PA og finansieret af EU, inkl. Danmark intensiveret ulovligt byggeri i Område C som Israel i henhold til Oslo-aftalerne har fuld kontrol over. Dvs. at PA, EU og Danmark ulovligt bygger i området. Læs MIFFs artikel: EU og Danmark har i årevis givet millioner til ulovlige PA-byggerier i Område C på Vestbredden. Danmark og flere EU-lande undersøger også hvordan de kan “afskrække” Israel fra indførelse af israelsk suverænitet over dele af Judæa og Samaria (Vestbredden).

Ifølge Regavims undersøgelse er palæstinensisk byggeaktivitet i område C i Judæa og Samaria øget med 76,5% i perioden 2008-2019. Til sammenligning ligger palæstinensisk byggeri i område A og B på blot 10–14%. Israelsk byggeri i område C er steget med blot 19,8%.

Se MIFFs interview af Naomi Linder Kahn, Regavims internationale leder:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Hvis jeg vinder valget flyttes ambassaden til Jerusalem
Næste artikelPA har overført milliarder til PLO og terrorgrupper – se hvad dine skattekroner går til
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise