Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Palæstinenserne bygger fire gange så hurtigt som israelerne i Område C i Judæa og Samaria

Ulovligt EU/dansk finansieret byggeri i Judæa og Samaria i Område C som jf. Oslo-aftalerne er under fuld israelsk kontrol. (Foto: Regavim)
Danmark og EU finansierer massivt ulovligt palæstinensisk byggeri i israelsk kontrolleret Område C i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Siden medio 1990’erne har de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) haft fuld kontrol over Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden) jf. Osloaftalerne, dvs. at de frit kan bygge der.

Alligevel har palæstinenserne igennem flere år – ledet af PA og finansieret af EU, inkl. Danmark intensiveret ulovligt byggeri i Område C som Israel i henhold til Oslo-aftalerne har fuld kontrol over. Dvs. at PA, EU og Danmark ulovligt bygger i området. Læs MIFFs artikel: EU og Danmark har i årevis givet millioner til ulovlige PA-byggerier i Område C på Vestbredden. Danmark og flere EU-lande undersøger også hvordan de kan “afskrække” Israel fra indførelse af israelsk suverænitet over dele af Judæa og Samaria (Vestbredden).

Ifølge Regavims undersøgelse er palæstinensisk byggeaktivitet i område C i Judæa og Samaria øget med 76,5% i perioden 2008-2019. Til sammenligning ligger palæstinensisk byggeri i område A og B på blot 10–14%. Israelsk byggeri i område C er steget med blot 19,8%.

Se MIFFs interview af Naomi Linder Kahn, Regavims internationale leder:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem