Kom til mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske lande d. 17 nov. i København

I samarbejde med Israels ambassade inviterer MIFF til mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske lande og Iran. Forfatter og ekspert, Lyn Julius holder foredrag. Israels ambassadør, Benny Dagan og Folketingsmedlem, Lars Aslan Rasmussen (S), vil sige nogle ord om mindedagens betydning.
Forfatteren, Lyn Julius holder foredrag. Israels ambassadør, Benny Dagan og Folketingsmedlem, Lars Aslan Rasmussen (S) vil sige nogle ord om mindedagens betydning. (Foto: Facebook/privat)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.


Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen, Socialdemokratiet
Stor tak til Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen, Socialdemokratiet, som har sagt ja til at deltage ved den første mindedag i Danmark for jødiske flygtninge fra arabiske lande og Iran.


Information om billetkøb:
Billet skal bestilles via Billetto her.
Pris: 50,- + gebyr til Billetto.Praktiske oplysninger om mindedagen:
– Afholdes d.17 november kl. 13:30-15:30.
– Det jødiske Hus (Bag ved synagogen).
– Krystalgade 12, 1172 København K.
– Undlad at medbringe store tasker.
– Husk ID.


Læs mere om mindedagen her.


MIFF og Israels ambassade byder jer velkommen!

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise