Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Letnes undskylder “dårligt ordvalg” men fortsætter med at angribe Israel

Per Sandbergs iranske-norske samlever Bahareh Letnes dæmoniserede Israel på norske TV2 nyhedskanal søndag den 22. september. (Skærmbillede fra TV2)
Fastholder, at "Iran aldrig har angrebet nogen".

Per Sandbergs iranske-norske samlever Bahareh Letnes dæmoniserede Israel på norske TV2 nyhedskanal søndag den 22. september. “Mellemøsten er et område for muslimer” og “Israel står bag de fleste problemer i Mellemøsten” var blandt udsagnene. MIFF slagtede Letnes’ udsagn i artikel og direkte udsendelse. Vi påpegede også, med en række eksempler fra iranske skolebøger, at Bahareh Letnes er et ægte barn af den islamiske revolution.

Letnes udsagn har tiltrukket ekstremt lidt opmærksomhed i norske medier. Men den 24. september gengiver Nettavisen kritik fra Vebjørn Selbekk, Ervin Kohn og Israels ambassadør Alon Roth. Her kommer Letnes også med en “beklagelse” for “dårligt ordvalg”.

-Jeg har registreret, at mange har reageret på mine udsagn på TV 2 søndag den 22. september. Jeg har en dyb forståelse for de skarpe reaktioner, der kom, og med dette beklager jeg kraftigt mine udsagn vedrørende “Mellemøsten er for muslimer”. Det er ingen undskyldning, men mit ordvalg var helt forkert, skriver hun til Nettavisen.

Alligevel fortsætter hun med at undskylde Iran.

-Iran har aldrig angrebet nogen, og vil aldrig bruge militær styrke uden selv at blive angrebet. Iran er ved at blive, og er blevet stemplet som en terrorstat, aggressiv og konfliktskabende. Dette er jeg helt og aldeles uenig i.

Og hun fyrer løs mod Israel.

-Der er fremsat trusler om udslettelse af Iran fra en række aktører, Israel har produceret konspirationsteorier på rad og række imod Iran. Israel har angrebet såkaldte “iranske mål” i Syrien i flere år. At Israel fremstår som en “fredsdue” er for mig helt latterligt. At Israel er en drivkraft til at sværte/angribe og holde Iran nede er ingen overdrivelse. Og nu i en alliance med USA og Saudi-Arabien.

  • Hvad synes du om Letnes beklagelse? Nettavisen skriver i overskriften, at hun ligger fladt ned. Enig? – Skriv din mening i kommentarfeltet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem