På billedet ses M-16 rifler, en pistol og en meget stor mængde ammunition beslaglagt 24. august 2022. (Foto: IDF)

Her ses nattens beslaglæggelse i Judæa og Samaria

Israels sikkerhedsstyrker fortsætter anti-terror aktioner i Judæa og Samaria (Vestbredden). I nat blev 14 mistænkte anholdt og våben beslaglagt.

Israels forsvarsstyrker har gennemførte tidligt i morges flere anti-terroraktioner i Judæa og Samaria (Vestbredden). Under en af anti-terror aktionerne blev 14 eftersøgte palæstinensere fanget og flere skydevåben beslaglagt, oplyser Israels forsvarshær (IDF).

IDF udtaler desuden at de har beslaglagt tre M16-rifler, en pistol, store mængder ammunition og andet militært utstyr i palæstinensisk landsby vest for Jenin.

De israelske soldater blev angrebet af molotov-cocktails, eksplosiver og skud. Soldaterne besvarede ilden. Ifølge ubekræftede meldinger blev to palæstinensere såret.

I løbet af de seneste måneder har IDF optrappet deres anti-terror aktioner i Judæa og Samaria efter Israel blev udsat for en terrorbølge der siden 22. marts har kostet mindst 19 personer livet og utallige sårede.

IDF har på det seneste gennemført flere ugentlige anti-terror aktioner i Judæa og Samaria – især i Jenin området som er blevet en terrorredde og har udklækket flere terrorister. Den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) har fået et stærkt fodfæste i Jenin. De palæstinensiske myndigheder har ansvaret for byen, men har mistet kontrollen.

Israelske soldater under aktion i Judæa og Samaria (Vestbredden), 24. august 2022. (Foto: IDF)
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp