Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

20 terrormistænkte blev fanget i nat

Israelske sikkerhedsstyrker har anholdt 20 terrormistænkte under aktion i Judæa og Samaria (Vestbredden) natten til 21. juni (Foto: IDFs talsperson)
Derudover blev der også beslaglagt ulovlige våben.

Israels forsvarshær (IDF) og Israels grænspoliti har i samarbejde fanget 20 terrormistænkte flere steder i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Nattens antiterroraktion er en del af en større antiterror operation Break the Wave i kampen mod det næste terrorangreb. Israel har siden 22. marts oplevet en terrorbølge, der i skrivende stund har kostet 19 personer livet, endnu flere sårede og efterladt utallige med ar på sjælen.

Udover de terrormistænkte, er flere ulovlige våben blevet beslaglagt, skriver Jerusalem Post.

Antiterroraktionen foregik i landsbyerne Beit Furik, Beit Amra, Khirbet Karme og flygtningelejren Balata.

De israelske sikkerhedsstryker blev angrebet med sten og optøjer – ingen israelske soldater blev skadet.

Israelske sikkerhedsstyrker har den seneste tid også foretaget flere anti-terror aktioner i byen Jenin i Judæa og Samaria. Jenin er under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol, men PA formår ikke at kontrollere byen som er blevet en terrorredde der udklækker mange terrorister. Flere af dem står bag den seneste terrorbølge i Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem