Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu er alle flygtede terrorister igen bag tremmer

Den palæstinensiske terrorist Iham Kamamji (i brundt) i retten i Nazaret få timer efter han blev pågrebet 19. september, efter to uger på flugt. (Foto: David Cohen/Flash90)
Så er de to sidste flygtede palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden tilbage bag tremmer.

Tidligt på morgenstunden den 19. september blev de to sidste ud af 6 flygtede palæstinensiske terrorister, der den 6. september formåede at flygte fra det israelske højsikkerhedsfængsel Gilboa fanget i byen Jenin i Juæda & Samaria (Vestbredden). Alle seks terrorister har israelske liv på samvittigheden. Læs også: De palæstinensiske myndigheder (PA) har udbetalt 8 millioner kroner i terrorløn til flygtede terrorister – du betaler via skatten. De palæstinensiske myndigheder (PA) sørger for at det kan betale sig at myrde israelere – se hvad dine skattekroner går til. Alligevel fortsætter dansk PA-bistand – læs hvordan PA misbruger dansk bistand HER.

Til trods for at terroristerne blev pågrebet i Jenin som er hjemsted for mange bevæbnede palæstinensiske terrorgrupper, mødte israelske styrker kun lidt modstand i forbindelse med pågribelse af terroristerne, skriver Times of Israel.

– Jeg havde forventet en hård kamp. Jeg er overrasket over at det gik så let. De flygtede terrorister indså at de ikke havde flugtmuligheder, udtaler unavngivet israelsk sikkerhedskilde.

Flere væbnede palæstinensiske terrorgrupper havde ellers advaret israelske sikkerhedsstyrker mod at komme ind i Jenin og at de ville blive mødt med væbnet modstand, hvis de trodsede terrorgruppernes advarsel. Israelske sikkerhedsstyrker gennemførte pågribelsen af de flygtede terrorister i Jenin uden at affyre et eneste skud.

De to sidste terrorister som Israel nu har sørget for er tilbage bag tremmer er Iham Kamamji og Munadil Nafiyat som begge er medlemmer af den iransk-støttet palæstinensiske terrorgruppe Islamisk Jihad. Fangeflugten menes at være den mest alvorlige i Israels historie.

De to første terrorister blev pågrebet i den arabiske by Nazaret hvor de ledte efter mad i affaldscontainere og bad israelske-arabere om hjælp og mad. Indbyggerne alarmerede israelske sikkerhedsstyrker. Dagen efter blev yderligere to terrorister fanget – her var det også med hjælp fra israelske-arabere. Terroristerne blev her fundet «bange, sultne og ydmyget» under semitrailer.

En af de pågrebet terrorister er Kamamji som i 2006 blev anholdt og idømt fængsel på livstid for at kidnappe og myrde den 18-årige israelske teenager Eliahu Asheri. Kamamji tog med stolthed ansvar for mordet i retten.

Iham Kamamji og Munadil Nafiyat blev pågrebet i Jenin i Judæa & Samaria (Vestbredden) efter to uger på flugt. (Foto: Shin Bet)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem