Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Snigskyttere skød mod israelske soldater

Israelske soldater bevogter grænsen mellem Israel og Gazastriben. (Illustrationfoto: IDF-talsmand)
Hændelsen skete ved grænsen mellem Israel og Gazastriben.

Flere snigskyttere fra den palæstinensiske terrorgruppe Islamisk Jihad skød mod en gruppe israelske soldater som patruljerede ved grænsen til Gazastriben onsdag. Ingen er kommet til skade ved angrebet, ifølge det israelske forsvar.

De israelske styrker har angiveligt skudt tilbage “for at fjerne truslen”. Der er heller ikke kommet meldinger om sårede eller dræbte på den palæstinensiske side.

Skudangrebet skete få timer efter Israel annoncerede at de blandt andet ville udvide fiskerizonen uden for Gazastriben efter en periode med relativ ro.

Iran-støttet Islamisk Jihad er den næststørste terrorgruppe i Gaza efter Hamas. I november affyrede de over 500 raketter mod Israel på lidt over 48 timer. Angrebene skete efter det israelske forsvar dræbte Baha Abu al-Ata, en af gruppens ledere, som stod bag mange angreb mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem