IDF har bombet våbenfabrik i Gaza efter raketangreb

Natten til torsdag blev en raket affyret fra Gazastriben mod Israel.
Her bombes en af Hamas' våbenfabrikker i Gazastriben torsdag den 19. december. (Foto: Skærmdump video)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Israelske jagerfly angreb en af ​​Hamas’ våbenfabrikker i Gazastriben tidligt torsdag morgen, ifølge palæstinensiske medier. Angrebet skete efter at en raket først blev affyret mod Israel, skriver Jerusalem Post.

Flere palæstinensere er angiveligt blevet lettere såret ved angrebet, der skete lige i nærheden af ​​hotellet hvor Muhammad al-Emadi bor. Han er Qatars udsending i Gaza.

Som et resultat af raketangrebet er fiskerizonen uden for Gaza også reduceret til 10 nautiske mil. Det siger generalmajor Kamil Abu Rukun i COGAT, en afdeling i IDF der har kontakt med palæstinensere på Vestbredden og Gaza.

Raketten der blev affyret fra Gazastriben blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvaret. To personer blev kørt til behandling på hospitalet. En måtte behandles for chok, mens en anden person blev lettere såret under evakueringen af ​​et beskyttelsesrum. IDF holder Hamas ansvarlig for raketter der affyres fra Gaza.

Onsdag nat forsøgte en bevæbnet palæstinenser at krydse Gaza-grænsen ind i Israel. Personen blev ifølge IDF opdaget og angrebet med en drone.

Alligevel har der den seneste måned været relativt roligt i det sydlige Israel, efter at mere end 450 raketter blev affyret mod Israel i midten af ​​november på lidt over 48 timer. Egypten har i lang tid forsøgt at mægle en langvarig våbenhvile på plads mellem Israel og terroristerne i Gaza. Ifølge arabiske medier forsøger Egypten at få parterne til at blive enige om en 5-årig våbenhvile.


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelPrins Charles kommer for første gang på statsbesøg i Israel
Næste artikelIsraelsk beboer tæt på Gaza-grænsen til FN: Fred vil komme når Hamas stopper terrorangreb
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise