Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Modstanden mangler blot 62 milliarder kroner for at kunne udslette Israel

Den libanesiske politiker Mohamed Raad siger Israel kan udslettes for 62 milliarder kroner. (Foto: Skærmdump)
Den iransk-støttet terrororganisation Hizbollah har sat pris på hvad det vil koste at udslette staten Israel.

Mohammed Raad som leder den iransk-støttet terrororganisation Hizbollahs parlamentariske blok i Libanons parlament, udtaler at det vil koste omkring 62 milliarder kroner til at udslette staten Israel, skriver avisen Jerusalem Post.

– Modstanden har blot behov for 62 milliarder kroner og så vil der ikke ikke længere være noget i regionen som hedder Israel, siger Raad til libanesisk TV-kanal.

TV-kanalen spredte udspillet til sine 1,4 millioner Twitter-følgere. Raad uddyber ikke hvordan de 62 milliarder kroner vil føre til Israels udslettelse.

Den islamiske republik Iran, som USA har defineret som verdens værste statsponsor af terror, er terrorgruppens hovedsponsor. Ligesom Iran har terrororganisationen Hizbollah også som erklæret mål at udslette Israel. Iran har tidligere meddelt at de vil kunne udslette den jødiske stat i løbet af blot 30 minutter.

USA, Den arabiske liga, Tyskland, Japan, Canada, Østrig, Storbritannien, Australien og andre lande har erklæret hele terrororganisationen Hizbollah for en terrororganisation – det gælder både den politiske og den militære fløj, som en terrororganisation. Frankrig har forbudt den militære fløj, men har blokeret for forsøg på at definere hele Hizbollah som en terrororganisation i EU.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem