Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Hizbollah vil fortryde hvis de udfordrer os

Benny Gantz under sit besøg hos soldater langs Libanon grænsen, hvor spændingerne med Hizbollah er meget høj. (Foto: IDF)
Forsvarsminister Benny Gantz besøgte soldaterne ved den nordlige front.

I går besøgte forsvarsminister Benny Gantz IDFs nordlige kommando, hvor spændingerne med den iransk-støttede libanesiske terrorgruppe Hizbollah har vært høj igennem længere tid, skriver avisen Israel Hayom.

– Det israelske militær er forberedt på at takle ethvert scenario langs den libanesiske grænse på den bedst mulige måde. Vi er klar over Hizbollahs forsøg på at udfordre os, men vi er forberedt på enhver trussel, fortæller Gantz, som understreger at terrororganisationen vil «komme til at fortryde» hvis de udfordrer Israel.

Den israelske forsvarsminister sagde videre at Iran fortsætter med at udfordre Israel via deres støtte til Hizbollah og andre terrororganisationer og gennem deres atomprogram og atomvåben truslen.

– Staten Israel vil fortsætte med at arbejde sammen med sine partnere verden over og især med USA for at forhindre Iran i få atomvåben, understreger han.

I forrige måned var IDF-chef Aviv Kochavi på et officielt besøg i Frankrig. Der fortalte han den franske præsident Emmanuel Macron at Libanon holdes som gidsel af Hizbollah, som har betydelig magt over ledelsen i landet.

– Hizbollah har i dag flere hundrede tusind raketter placeret i hjertet af civile boligområder, raketterne er sigtet mod Israels civilbefolkning. IDF vil gøre alt der er nødvendigt for at forhindre det, sagde IDF-chefen under mødet med Macron.

For nylig gennemgik det israelske forsvar en større omorganisering langs grænsen mod Libanon for at være bedre forberedt på en krig mod Hizbollah, læs mere nedenfor:



Nu er IDF bedre forberedt på en krig mod Hizbollah

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!