Nye Hizbollah trusler mod Israel

Terrororganisationen Hizbollah truer Israel med hævn efter en Hizbollah-kriger blev dræbt under seneste luftangreb i Syrien.
Hizbollah truer Israel med hævn efter en Hizbollah-kriger blev dræbt under de seneste luftangreb i Syrien. (Foto: @batoul_diab)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Ifølge rapporter om det seneste luftangreb i Syrien er flere Hizbollah- og andre terrororganisationer tilknyttet Iran blevet bombet.

Ifølge officielle kilder fandt angrebet sted over Golanhøjderne. Kort tid herefter kom anden bølge af angreb mod flere Damaskus forstæder og Daraa-distriktet. Assads hær formåede at opfange nogle af missilerne med luftforsvarssystemer over Damaskus, skriver det israelske nyhedsmedie N12 (Kanal 12).

Terrororganisationen Hizbollah har efterfølgende haft meget travlt med at true Israel på de sociale medier efter en af deres krigere angiveligt blev dræbt under angrebet, det skriver avisen Jerusalem Post.

På Twitter har Hizbollah eksempelvis postet nedenstående billede af terrorister på vej mod Klippemoskeen i Jerusalem. Det er en meget brugt Hizbollah-propagandastrategi om den “nærtstående befrielse” af Jerusalem.


I et videoklip med en klar trussel mod Israel ses Hizbollah-krigere med våben, der træder på det israelske flag mens de gør sig klar til kamp, skriver det israelske nyhedsmedie N12 – hvor du også kan se videoklippet.

Ali Kamel Mohsen er en ud af flere Hizbollah-krigere dræbt i Syrien det seneste år. Sidste efterår gennemførte Israel luftangreb mod et ”dræber-drone” hold hvor to Hizbollah-krigere blev dræbt. Andre Hizbollah-krigere er blevet dræbt i kampe sammen med den syriske hær.

Hizbollah har også beskyldt Israel for tidligere luftangreb i Syrien. I april blev en Hizbollah-kriger dræbt ved et luftangreb tæt på den libanesiske grænse. Som gengældelse skar Hizbollah huller i grænsehegnet mellem Israel og Libanon.

Ifølge det israelske nyhedsmedie N12 har Hizbollahs seneste trusler om hævn mod Israel øget spændingerne ved Israels nordlige grænse.

For nylig har over 230 europæiske og amerikanske lovgivere underskrevet opfordring om EU-forbud af Hizbollah – læs MIFFs artikel om det her.

Læs flere af MIFFs artikler om Hizbollah her.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise