Hizbollah har affyret missiler mod Israel

Det israelske forsvar har reageret ved at bombardere flere Hizbollah-mål i det sydlige Libanon.
Søndag d. 1 september affyrede Hizbollah flere panserværnsmissiler mod Israel. På billedet ses røg stige op fra omrdet hvor angrebet fandt sted.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den libanesiske terrorgruppe Hizbollah affyrede søndag adskillige panserværnsmissiler mod en militærbase og en militær-ambulance i det nordlige Israel. Hizbollah hævder at have ramt en israelsk kampvogn og dræbt soldaterne i den, men det afviser det israelske forsvar. De siger, at ingen israelske soldater blev såret ved angrebet, skriver Times of Israel.

Som svar på angrebet har det israelske forsvar affyret omkring 100 granater og bomber med artilleri og helikoptere mod Hizbollah mål i det sydlige Libanon. Den libanesiske terrorgruppe havde truet med at angribe Israel efter et droneangreb i Beirut sidste weekend. Angrebet skal have indstillet terrorgruppens planer om at udvikle præcisionsraketter med lang rækkevidde med mindst et år. Hizbollah har anklaget Israel for at stå bag angrebet.

IDF’s talsmand Jonathan Conricus siger, at det israelske forsvar søndag aften anslår “de taktiske begivenheder på jorden til at være forbi”, men at den større strategiske trussel fra Hizbollah stadig udgør en trussel ved grænsen.

Alle beskyttelsesrum i områderne langs grænsen til Libanon er åbnet nu, hvis situationen skulle udvikle sig.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelGantz foran “Bibi” i meningsmåling
Næste artikelHar Hizbollah fået sit hævneangreb?
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise