Bombet Hamas-mål efter raketangreb

Både torsdag og fredag blev Israel udsat for raketangreb fra Gaza.
Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
I løbet af mindre end to døgn har terrorister i Gaza affyret over 1ooo raketter mod Israel. (Arkivfoto: IDF)(arkivfoto: IDF)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Både torsdag og fredag blev Syd-Israel angrebet af en raket affyret fra Gaza, som er under terrorgruppen Hamas’ kontrol, skriver avisen Israel Hayom.

Den israelske hær angreb efterfølgende flere Hamas-mål i enklaven. Læs om raketangrebet mod Israel torsdag og konsekvenserne for børn og PTSD i blandt andet Sderot HER.

Både torsdag og fredag forårsagede raketangrebet ikke menneskelige tab. Raketten fredag landede i et åbent område tæt på Kibbutz Nir Am og forårsagede ikke skader.

IDF har udtalt at deres mål omfattede sagde produktionssteder for ammunition, våbensmuglingstunneller og militærposter.

Palæstinensiske medier rapporterer om seks israelske angreb, der var ikke rapporter om menneskelige eller andre skader.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelVil reducerer drivhusgasemission med 80 procent
Næste artikelIsrael har lukket alle Corona-afdelinger
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise