Bombet Hamas-mål efter raketangreb

Både torsdag og fredag blev Israel udsat for raketangreb fra Gaza.
Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Sådan ser det ud når raketter affyres mod Israel. (arkivfoto: IDF)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Både torsdag og fredag blev Syd-Israel angrebet af en raket affyret fra Gaza, som er under terrorgruppen Hamas’ kontrol, skriver avisen Israel Hayom.

Den israelske hær angreb efterfølgende flere Hamas-mål i enklaven. Læs om raketangrebet mod Israel torsdag og konsekvenserne for børn og PTSD i blandt andet Sderot HER.

Både torsdag og fredag forårsagede raketangrebet ikke menneskelige tab. Raketten fredag landede i et åbent område tæt på Kibbutz Nir Am og forårsagede ikke skader.

IDF har udtalt at deres mål omfattede sagde produktionssteder for ammunition, våbensmuglingstunneller og militærposter.

Palæstinensiske medier rapporterer om seks israelske angreb, der var ikke rapporter om menneskelige eller andre skader.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise